Sta-v-ar în gât zăpada și voturile. Sau Stavar?! Cum e corect?

V-am mai spus că stau pe-o stradă cu ieșire la bulevard, undeva în sudul orașului. Strada mea are trei ieșiri, una dă-n Republicii, celelalte două în Bicaz. Duminica seara Bicaz a fost în sfârșit curățată de zapadă. După două saptămâni administratorii orașului și-au amintit că și pe-aici mai suflă niște oameni. Care pot să voteze. Ce bine-ar fi fost s-avem campanie in februarie-martie.

Revenim. După două săptămâni și jumătate de la prima ninsoare serioasă, când ies din bloc dau peste 30-40 de centimetri de omăt. Cum naiba poți să circuli în condițiile astea?! Cum ar putea să intre pe stradă o ambulanță sau o autospecială a pompierilor dacă ar fi nevoie?! Cât timp le-ar lua unor utilaje să străbată bucata asta de drum. Două tractoare cu lamă și-un excavator ar termina în maxim jumătate de oră.

Și să vă mai spun că luni dimineața un excavator chiar și-a făcut apariția? A venit, a constatat și-a plecat. Mizerabilii!

6 thoughts on “Sta-v-ar în gât zăpada și voturile. Sau Stavar?! Cum e corect?”

  1. Sunt nişte probleme serioase cu deszăpezirea la nivel de contracte care ar fi expirat. Vezi că are aghiuţă nişte ieşiri de-ale primarului în care vorbeşte despre contracte, iar ăia de la tvbacău au vorbit cu regii asfaltului care au confirmat că au avut contracte pe nu ştiu câte ore de ninsoare. E ceva mai complex, şi, parţial, are şi primăria partea din vină.

  2. Am vazut articolele, dar m-am cam saturat de iesirile bossilor din administratie. Vreau sa vad oameni care muncesc la deszapezire, ca asta ma doare. Cand o s-ajunga zapada la nivelul geamurilor oamenii n-o sa se uite pe youtube.

  3. ca de la un om care circula cu masina macar 80 de km zilnic in oras: incompetentul de Stavarache n-o sa mai aiba votul meu nici daca s-ar trasforma miraculos peste noapte in Shakira si mi-ar dansa lasciv in poala. un haos ca asta de acum n-am vazut de cand sunt eu.

  4. “Cât timp le-ar lua unor utilaje să străbată bucata asta de drum. Două tractoare cu lamă și-un excavator ar termina în maxim jumătate de oră.”
    de acord. sa strabata. dar unde-i zapada bucatii “strabatute”. poate trebuie sa si transportam zapada executata de ” lamă și-un excavator”. in ce? n-au loc de bena. sens unic. in cat timp?. una-ncarca, alta fuge. caz fericit, dar cine-a facut drumul pentru cele doua tractoate.

  5. O strada are 3-4 metri latime. Doua tractoare, unul dupa altul trag zapada cu lama la marginea strazii. De-acolo pot si oamenii s-o dea pe spatiul verde sau eventual un excavator sa faca asta. Da-mi utilajele si in jumatate de ora iti demonstrez. Nu trebuie neaparat dusa in afara orasului. Trebuie doar sa ai vointa.

Scrie un comentariu: