Ştiri scurte – 12.04.2012

Unu’ dintre motivele pentru care probabil avem cea mai scumpă infrastructură din lume: şpaga la contractele cu statu’ a ajuns pe la 40% din valoare.

Justiţia americană dă în judecată Apple şi nişte edituri pentru că au colaborat în vederea scumpirii cărţilor electronice, după apariţia iPad.

Avem deja trei partide constituite pe criterii etnice; e trist că nu observă asta Băse, că tot îi foarte preocupat de viitoru’ ţării. E bine totuşi că celelalte două mai nou înfiinţate ar putea lua câte puţin fiecare din felia de voturi a UDMR; şi vă spuneam cum abia aştept să-l văd pe Frunda cu gheara adânc înfiptă-n gât de ciudă!

FMI spune că speranţa de viaţă în creştere este un risc financiar major. Asta dacă cineva mai credea că îi interesează orice altceva decât banii, ne spun un fel de muriţi bă dreaq mai tineri şi voi!

Un telefon bun nu te scoate din gaură dacă ai înţeles târziu încotro se îndreaptă piaţa şi ai mult de recuperat… Da, despre Nokia vorbim.

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

One thought on “Ştiri scurte – 12.04.2012”

Scrie un comentariu: