Ştiri scurte – 17.04.2012

Producătorii de maşini au început să se întreacă în mărimea acoperişurilor panoramice retractabile. Începe o eră a semidecapotabilelor?

Britanicii au început să importe maidanezi româneşti la 200 de lire bucata; dacă se ţin de treabă, putem dubla PIB-ul României. În sfârşit avem şi noi marfă de calitate, abundentă pentru export!

Ce mai face tehnologia modernă: concert post mortem cu Tupac.

Părinţii româneşti beau de sting. Dacă plânge urmaşu’, îi toarnă şi lui pe gât două cinzăci să adoarmă, că e Paştele şi la noi, ‘tui paştele mă-sii de copil!

Federaţia Engleză de Fotbal cere introducerea tehnologiei video în arbitrajul din fotbalul profesionist; nu e prima dată, o tot cer de ani de zile. E trist totuşi că în epoca în care avem telefoane cu camere HD, soarta unor meciuri importante e decisă de un singur om şi nimeni şi nimic nu-i poate întoarce o decizie vădit greşită. Mă rog, discuţia e lungă şi presimt că interesele vor prima.

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

One thought on “Ştiri scurte – 17.04.2012”

  1. Deie-le Domnul viata lunga si bani cit mai multi alora de importa maidanezii! Asa, macar vreo 3-4 ani de-acu’ incolo!
    In rest, faina selectie ai facut Florine.

Scrie un comentariu: