Ştiri scurte – 19.04.2012

Românu’ nu-i român până nu-i puţin speculator pe piaţa imobiliară. Terenul din Adunaţii Copăceni s-a scumpit de 7-8 ori de când se discută despre un nou aeroport.

Deşi unii puseseră berea la rece şi îşi pregăteau fotoliile pentru un El Clasico în finala Champions League, atât Real Madrid cât şi Barcelona au ieşit destul de şifonate din meciurile tur ale semifinalelor. Dacă Real a jucat fotbal doar cât să egaleze, Barcelona a jucat tiki-taka vreo 70 de minute în care a avut vreo trei ocazii.

EBA ie exemplu’ tatălui şi sare la jugulara olandezilor. Dap, s-a dovedit o strategie bună până acum. Olandezii deja merg pe burtă de frica ei…

Din nenumăratele succesuri ale justiţiei româneşti: trei ani cu suspendare pentru tentativă de omor. Oau! Sigur l-aţi speriat de moarte pe Plăcintă junior, de-acum va fi un băiat exemplar…până se iubăreşte iar!

OMV cere statului român despăgubiri după ce statul s-a făcut că plouă în legătură cu nişte clauze contractuale puse la punct de nişte băieţi faini; nu mult, cam trei sferturi din preţul cu care a fost vândut Petromu’. Dacă-l întrebi pe Năstase sigur a fost o afacere bună privatizarea Petromului…

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

Scrie un comentariu: