Ştiri scurte – 23.04.2011

Un mototciclist a fost spulberat de un Ford. Auci! Cu câteva momente înainte însă, motociclistu’ făcea slalom printre maşini. V-am mai spus că şoferii se aşteaptă să întâlnească în trafic alte vehicule, nu rachete!

Deşi îi hulesc toată ziua pe comunişti, dragii de politicieni nu scapă nici o ocazie să vândă cam tot ce se poate vinde; bineînţeles, chestii făcute de stat în vremea comunismului.

Pedeliştii nu vor să vadă cât îs de penibili. Din nou explicaţii gen noi am fost incompetenţi patru ani pentru că USL a plătit huiduitori.

Continuă războiul între RDS şi Antene. De fapt râca dintre ei e ceva mai veche, ştie Vali mai multe. Tot legat de asta, a se citi cât de tare se autoling în cur anteniştii. Serios, nici un pic de jenă?

Deşi trebuia să fie gata cam de anu’ trecut, Guvernu’ dă termenu’ autostrăzii Bucureşti-Ploieşti ca pe o veste bună. Da coa’, 56 de kilometri în cinci ani e o reuşită (asta dacă va fi gata la noul termen)!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

One thought on “Ştiri scurte – 23.04.2011”

  1. “şoferii se aşteaptă să întâlnească în trafic alte vehicule, nu rachete!”-eu nu spun ca circula regulamentar motociclistii, dar si soferii sunt ceva de speriat… Cu pietonii ce au, de ce ii omoara pe zebra? Daca aveam masina comentariul meu suna altfel. :))

Scrie un comentariu: