Ştiri scurte – 24.04.2012

Revenind asupra proiectului de revizuire a constituţiei: dânsul a fost adoptat de cinci deputaţi, printre care un zootehnist, un teolog şi un electronist. Cele mai pricepute persoane la drept constituţional!

Guvernu’ Bulă loveşte iar. Au făcut o lege proastă aplicată şi mai prost. Rezultatul? 100.000 de procese în instanţe (unele sunt deja ocupate până prin noiembrie, anu’ viitor) şi o gaură de un miliard.

Antenele comunistului securist Felix împrumută câte ceva din vechile obiceiuri ale patronului: somează RDS RCS să facă publice contractele cu celelalte televiziuni. Tot ce pot spune: pfahahahahhahahahaha! Bă’ frate, de mult n-am mai râs aşa…

Când PDL se va întreba de ce va fi pierdut alegerile atât de dureros, răspunsul e simplu: pentru că s-au încăpăţânat să ţină palma unor păsărici care n-au habar pe ce lume trăiesc!

Şi pentru că ieri am fost luat la împins vagoane de vienela cum că şoferii calcă pietoni pe trecere, am o surpriză: foarte puţini ştiu că cauza principală a accidentelor soldate cu victime este indisciplina pietonilor (20-25%). A doua ar fi viteza şi abia a treia neacordarea de prioritate pietonilor (care nu face nici jumate din victimele primei cauze). În mod paradoxal, alcoolul care e cel mai blamat ocupă poziţia a opta în top. Link informativ.

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

One thought on “Ştiri scurte – 24.04.2012”

Scrie un comentariu: