Stiri sportive

Stirile sportive romanesti ar putea fi numite fara rezerve ‘stiri despre fotbal’.

Fiind in perioada de criza si vacanta fotbalistica, stirile sportive palavragesc dspre orice, numai sa se umple jumatatea de ora rezervata si sa isi ia duduile prezentatoare banii. Incepem:

Mutu s’a pisat la antenament: in direct de la fata locului corespondentul nostru Relatare Vasilica: -Buna ziua doamnelor si domnilor ma aflu chiar langa locul in care, dupa cum vedeti deja pisatul lui Mutu a inghetat. Trebuie sa va marturisesc ca inainte sa inghete am lins putin din el si am constatat ca are gust usor sarat. Adi, de ce crezi ca te’ai pisat sarat? Mutu: -Pai, m’am antrenat bine azi, a fost un antenament constructiv, astept sa pun in practica ce am invatat la acest antenament. Dezbatere: De ce se pisa Mutu sarat? Au iesit aburi cand s’a pisat? Sondaj: credeti ca Mutu avea pula culcata sau sculata cand s’a pisat?

Continuam stirile cu Mitica de la liga, care a sosit proaspat din Dubai si exista zvonuri ca s’ar fi scarpinat in cur pe aeroport: Reporter: -Domnule Mitica am inteles ca v’ati scarpinat in cur. Mitica: -Da, este adevarat dar am circumstante atenuante pentru ca am hemoroizi. R: -Aha, si va simtiti mai bine? M: -Aha, mi’a ramas ceva cacat sub unghii da’ acu ma ocup sa le rod si sa le curat cu dintii, vreti sa gustati? R: -Atat de la aeroprt, predam legatura in studio. Ramane de vazut daca Mitica va reusi sa isi scoata cacatul de sub unghii, va vom tine la curent.

Urmeaza dupa pauza: Jiji pe partie la munte, in blugi si pantofi. Transmisie in direct cu Jiji. Reporter: -Domnule Becali, de ce nu ati luat schiurile? Jiji: -Bai zdreanto care esti o zdreanta pai iau schiurile daca vrea muschii mei ba, de’te’n ma’ta! R: -Extraordinar doamnelor si domnilor tocmai am fost injurat in direct de Jiji, vom reveni cu detalii. Dezbatere in direct: de ce nu schiaza Jiji? Daca raceste Jiji, cine se va ocupa de ‘hobby lui’, oieritul?

Revenim la aeroport unde tocmai a aterizat Vasile Turcu si a fost acrosat de o criminala cu un carucior de bagaje: Extaordinar doamnelor si domnilor, acest moment a fost surprins pe caseta si va fi dezbatut o ora intreaga la Procesul Etapei, pentru a stabilii daca a existat intentie din partea muierii. In cazul in care a fost intentionat, de ce nu s’a dat penalty? A fost masluit rezultatul?

Continuam cu jucatorul Whatever Gheorghe de la echipa Avantul Prabusirea din Uzbekistan, care este curtat de Rapid. Reporter: -Domnule W., ce parere aveti despre oferta de la Rapid? W.: -Pai, trezit dimineata si uitat la pula, ea orientat dreapta sus, semn bun, acceptat oferta. Daca era orientata stanga si mai ales in jos, nu as fi acceptat veci! Muiere avut tate fleoshcaite, da nu intereseaza, mers la Romania luat romanca proasta, saraca, buna de pula.

Echipa de handbal feminin a Romaniei a castigat Ch. League, va multumim pentru atentie, la revedere!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

Scrie un comentariu: