Subiecte de blog neinteresante

50% din articolele scrise de blogări îs despre cum să devii un blogăr de succes. Cum să fii relevant, cum să faci bani din blog, cum să scrii, ce să scrii, cu cine să fii preten şi cu cine nu.

Bine, n-ar fi o problemă dacă ar scrie despre asta doar blogării care îs acolo, care stau relaxaţi acasă şi trăiesc din blog. Da’ scriu şi unii care se vând pe o şaormă sau un pachet de biscuiţi. Sincer, şi dacă aş fi sus, eu n-aş putea spune cuiva cum să ajungă lângă mine; nimeni nu poate să înveţe pe nimeni cum să aibă succes, pentru că oamenii sunt diferiţi şi nu se aplică aceeaşi reţetă la toţi.

20% din articole îs despre cum agenţiile nu plătesc, întârzie, îs nesimţite blabla, am mai discutat aici.

Alte 20% îs despre poze, clipuri, bancuri şi alte chestii descoperite în neantu’ internetului. Unele sunt interesante, altele îs la fel de interesante precum ochelarii de soare de pe capetele cocălarilor din cluburile de fiţe; adică not.

5% îs articole de personal development; care îs la fel de utile ca ălea despre cum să devii blogăr de succes, exact din aceleaşi motive.

Şi mai rămâne restul de 5% articole interesante. Hai, că putem mai bine!

P.S. Normal, ăsta-i un articol despre cum să devii un blogăr mai bun, deci dă-l în plm, nu-l băgaţi în seamă!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

2 thoughts on “Subiecte de blog neinteresante”

Scrie un comentariu: