Sutien şi chiloţi cu burete

Probabil cele mai mincinoase şi blestemate invenţii ever.

Pentru că nu era de ajuns sutienu’ cu push-up, care lua ţâţele de la buric şi le ridica până le lipea de retina masculilor, cineva a inventat şi sutienu’ cu burete. Şi ajungi în cameră cu o gagică, care îmbrăcată îţi dă senzaţia că trebuie să bagi nasu’ cu grijă între ţâţele ei, să nu te sufoci. Ştie ea să aleagă bluza care se mulează perfect peste buretele sutienului, nu-ţi fie frică!

Se stinge lumina înainte ca ea să rămână fără textile (are ea grijă), apoi, pe întuneric, începi să cauţi minunăţiile, să le mângâi, să le miroşi, să le guşti şi să te joci cu ele cum făceai cu plastilina la grădi. Şi ciuciu. Se gată partida şi n-ai găsit nici măcar un sfârc ieşit în relief, să-ţi ajungă să-l apuci între incisivi.

Când se aprinde lumina (de obicei după faza asta gagica crede că te-a futut destul de bine încât deja o iubeşti – lucru care se mai şi întâmplă, trebuie să recunoaştem) realizezi ce ţeapă ai luat. Să nu mai punem la socoteală, mă’ fetelor, că ţâţarele ăstea-s şi destul de scumpe.

O metodă mai bună şi mai ieftină de a scăpa de ţâţele mici e să transformaţi preţul sutienului în beri. În imaginaţia masculului lovit cu bere la momentul poportun, vă cresc ţâţele direct proporţional cu cantitatea de bere chiar şi când sunteţi dezbrăcate, aşa că nu mai cumpăraţi sutiene cu burete!

La polul opus, există şi masculi nişte chestii asemănătoare cu bărbaţii, care-şi cumpără chiloţi cu burete, să compenseze lipsa bilelor şi minusculul miner (pentru că ştie toată lumea, mărimea chiar nu contează). Pot doar să bănuiesc că e cel puţin la fel de enervant când te-aştepţi să fii crăcănată ca pe vremea liceului şi te alegi cu o râmă care abia ar satisface o chinezuţă adolescentă.

Nu ştiu dacă situaţia de mai sus poate fi compensată de degete-harnice şi limbă-aspră, aştept să ne zică fetilii.

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

8 thoughts on “Sutien şi chiloţi cu burete”

  1. Din cate stiu, push up si burete e cam la fel, in privinta sutienelor. Si nu renteaza partea cu berea, ca trebuie s-o tot repeti.

  2. Ce-ai cu rimele Florine ca-s inteligente, mai ales daca se insotesc cu surate prefabricate?! :)) Cit despre sutienele cu burete… multumirile merg catre mama natura!

  3. :)) tare asta, si foarte adevărat, mi s-a întâmplat si mie, erau doar nişte “bube” (i-am spus să-şi dea cu alifie că-i trece)

  4. Și sutienul și berea tot pentru bărbați…nu cred să existe o femeie care să își dorească tâțe mari din capriciu și nu gândul la cât de ușor o să atragă o partidă bună. Țâțele mari sunt incomode…nu poți să dormi pe burtă, nu poți să porți rochii cu spatele gol și cu breteluțe subțiri , nu poți să ieși la alergat fără sutien că se bălăngăne dureros în toate părțile ca naiba…nu poți purta maieuri de in cu tăietură sub bust că se lipește pielea și transpiri și tot o să te alegi cu aluzii răutăcioase…. astea sunt toate chestiile pe care le știu eu de la tipele cu țâțe mari,naturale, pe deplin sincere la analiza acestei chestiuni…și mai apoi,cu cât sunt mai mari cu atât nu le prea ajută gravitația….de aia și push upul.

Scrie un comentariu: