Tabletă cu 1200 de euro? Avem!

Cum îţi dai seama că avem reporteri de căcat? Simplu, au rostogolit din gură-n pulă ştirea cu tabletele profesorilor de la Arad, care nu-s bune nici de săpun, da n-am văzut să se întrebe careva cu ce preţuri au fost achiziţionate?

Mai mult, Antena3.ro ne explică foarte pe larg despre proiect: despre faptul că au fost cumpărate 160 de tablete cu 190.000 de euro, că trebuiau folosite pe post de cataloage, că de fapt nu-s bune de nimic că, wirelessu’ merge doar în cancelarie da’ primăria mai vrea 750 de bucăţi că proiectu’ merge brici etc.

Nimeni nu se întreabă ce pula mea de tabletă costă aproape 1200 de euro? Că atât îmi iese mie din umila-mi matematică. În condiţiile în care iPad 2 64 Gb, cea mai scumpă tabletă de pe piaţă, costă cam 750 de euro, de ce ale profesorilor din Arad costă 1200? Îs ceva ediţie specială, fără 3G (că au nevoie de wireless)? Diferenţa de preţ e softu’ sau ce plm?

Ah, nu contează, hai să repetăm ca papagalii exact aceeaşi ştire!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

4 thoughts on “Tabletă cu 1200 de euro? Avem!”

  1. asa merg brici proiectele in romania….cu tablete de 1200 euro care costa de fapt 750.
    bonus: nici nu servesc scopului achizitiei, asa ca de ce sa nu mai cumpere inca o tura?…..ce haioasa tara e asta!!! :)))

  2. Creţule 750 costă cea mai scumpă, adică iPad 2. Din umilele cunoştinţe-mi alea din imagini nu seamănă cu iPad.

  3. Stai ca m-am pierdut pe drum…cum adica “pe post de cataloage” ? Ce mama saraciei au modelele cu care ne traznea domnu’ Trandafir peste crestet sau cu care diriga’ prindea mustele?

  4. Eh, suntem în era digitală, nu mai tăiem păduri să dăm note. Ne luăm table cu 1200 de coco.

Scrie un comentariu: