Tachinările și buclucul

Că tot vorbea Florin de chestii de genul aici, măi fetelor eu vă înțeleg nevoia de atenție că na, sunt femeie și știu și eu cum e. Adică îți gâdilă orgoliul să fii fluierată pe stradă, să îl vezi pe unu cum se chinuie să te agațe și să te bage în pat și etc.

DAR, de la nevoia de atenție până la a inventa un viol probabil de prea mult bine sau poate tati nu te-a băgat suficient în seamă e cale lungă. Eu credeam că treburi de genul se întâmplă numai în filme, dar se pare că nu.

În aceeași categorie intră și fazele:

1. Se duce gagica cu el în club, se linge cu el pe acolo, îi dansează în poală, îi pipăie mădularul și apoi este foarte mirată De ce s-a enervat când i-am zis că nu merg cu el acasă?

2. Se duce cu el acasă, ajung  în pat, preludiu alea alea, se dezbracă, rămâne în chiloți. Adică, îi arată tipului că treaba e bună și când vrea să-i dea chiloții jos, ea e foarte indignată Credeai ca mi-o trag cu tine? sau fac pe victimele Vai, s-a enervat că nu am vrut să mă culc cu el. Nu scumpa, nu s-a enervat din cauza asta, s-a enervat pentru că tu erai dezbracată în patul lui și i-ai dat de înțeles că te culci cu el, te-ai jucat cu el, i s-a ridicat nivelul maxim și apoi ai dat-o la întors.

Treaba e destul de simplă: Nu ai de gând să te culci cu el, nu călca la el acasă! În momentul în care accepți să mergi la el (vorbesc de cazurile în care ai flirtat cu el, ai ieșit cu el), se înțelege altceva! Nu știi peste cine dai, lumea e plină de mârlani, nu o căuta cu lumânarea! Mergi la el doar în momentul în care ești convinsă că tipul e ok, nu e mârlan!

Există o diferență între a-l tachina și a-l lua de fraier! Ai grijă să nu intri în bucluc!

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

5 thoughts on “Tachinările și buclucul”

  1. Tachinarea tine de intelepciune si bun simt. Daca nu esti in stare s-o faci …n-ai decit sa accepti ca, te poti si arde jucindu-te cu focul.

Scrie un comentariu: