‘Tânără, frumoasă, cine ce are cu mine’, nu vreau relaţie!

Da da, ştiu, o să-mi spuneţi ‘Doamne, Adriana eşti femeie cum să zici aşa ceva’? Ei bine,zic! Pentru că vreau şi pot! Şi pentru că nu am chef de vreun băieţaş care să-mi stea pe cap, să mă sune non-stop, să mă întrebe ce, cum şi cu cine fac! Uite că nu am chef de aşa ceva. Şi nu pentru că aş face prea multe nebunii, ci pentru că imi place libertatea, imi place că pot să ies din casă la orice oră fără sa trebuiască să anunţ pe cineva, că pot să ajung acasă la orice oră fără să sun şi să zic ‘am ajuns, sunt ok’ şi altele de genul. Nu vreau şi punct!

Am avut o relaţie în care tipul mă suna din 2 în 2 ore. WTF? Acum am ajuns într-un stadiu în care îmi iubesc libertatea atât de mult încât dacă mă sună un tip despre care ştiu că vrea ceva cu mine simt ca ma sufoc, adică imediat cum văd că mă apelează, parcă imi pierd respiraţia, mai am un pic si fac un atac de panică. Probabil pentru că ştiu că el vrea ceva cu mine şi în momentul în care începi să ieşi cu un tip, deja începi să fii îngrădită, gradul tău de libertate se micşorează. Da, o să-mi spuneţi că nu toţi care mă sună vor relaţie. Evident, ştiu asta şi probabil de asta am tendinţa să ies cu tipi cu care ştiu sigur că nu o să mearga. Nu ştiu cum naiba, dar ca o ironie a sorţii chiar daca subconştientul meu ma îndeamnă să ies cu astfel de tipi, tot ajung la relaţii serioase cu ei. Adică, eu de la 16 ani tot în relaţii serioase sunt, relaţii tumultoase pentru că tipii nu sunt de mine, dar serioase.

Cred că am commitment issues, poate de aia nu am iubit niciodată şi poate de aia nu cred în existenţa iubirii.

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

5 thoughts on “‘Tânără, frumoasă, cine ce are cu mine’, nu vreau relaţie!”

  1. Mie mi se pare trist ca nu crezi in existenta iubirii, in ciuda tineretii si a frumusetii tale. Care is al naibii de trecatoare, stii si tu asta. Dar nah, cine sunt eu sa incerc sa invoc aceleasi lucruri plictisitoare despre iubire si libertate pe care le-ai mai auzit, sunt sigura, de un milion de ori?… Sper sa fii cu adevarat fericita in independenta ta! 🙂

Scrie un comentariu: