Tanti cu tocurile

Femeile nu ar trebui să fie grațioase? Adică parcă ăsta era scopul tocurilor, nu? Te sui pe ele, pari mai înaltă, ești elegantă și grațioasă. Cum naiba vrei tu să reușești asta când tu zgudui întreaga vilă când ieși pe ușă? Când începe ușa să vibreze și pereții să se clatine, știu că vecina de la 13 a ieșit din casă. Draga mea, pășește nu tropăi că nu ești iapă!

De parcă nu ar fi suficient că la 02:30 dimineața trebuie să stau să-i ascult problemele amoroase pentru că tipa se îmbată, își sună iubitul și efectiv urlă la el (din câte am înțeles o înșeală și nu o sună să o întrebe dacă e ok), acu trebuie să stau să-i mai ascult și tropăitul.

Și ca să fie treaba bună, de fiecare dată când încerc și eu ca tot omu să ascult muzică, ea dă muzica ei mai tare ca să o acopere pe a mea și bineînțeles că ascultă muzică melodramatică deci trebuie să stau să ascult tot felul de porcării cu te iubesc și nu te pot uita.

Pe 11.11.2011 nu s-a sfârșit lumea dar a înnebunit.

A.M.

 

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

5 thoughts on “Tanti cu tocurile”

  1. Suntem parteneri de suferinta :)) Am si eu o colega in camin care anumit poarta tocuri si merge fix pe marginea coridorului, pe unde nu este mocheta, ca sa stie lumea ca a venit ea

Scrie un comentariu: