Ţeapa ‘tată, încarcă-mi, te rog, telefonul’

În urmă cu ceva vreme, mă sună Irosoaia bătrână să mă-ntrebe de ce îmi trebuie credit pe telefon. Mno, da’ nu-mi trebuie. Păi ai trimis mesaj să-ţi încarc telefonu’. Nu, n-am trimis io, ai primit mesaj de pe număru’ meu? Nu, de pe altu’. Atunci e ţeapă. […]

Azi vine un prieten la mine şi mă-ntreabă cât costă o încărcare de zece euro la Cosmote. 60 de lei. Îmi trebuie două, că la fiu-miu nu-i ajunge una, vrea două, pe două cartele. E ţeapă, zic. N-are cum. Ai primit mesaj, nu? Da. Dă să-l citesc.

Tată, încarcă te rog cu câte 10 euro aceste două cartele (urmat de două numere, evident)

Ţeapa asta are atâtea fracturi logice încât orice om cu minim un neuron funcţional ar depista-o imediat: prima, vine un mesaj de pe un număr oricare, pe care nu-l ştii. A doua, te pune să încarci un număr pe care nu-l ştii nici atât. A treia, îţi cere să încarci două cartele, cu sume mărişoare.

Să nu mai zic că în cazul de mai sus era şi o a patra, mai tare decât toate: mesajul era scris în română, deşi vorbim despre o familie de nemtudom people autohtoni, care mai bine ar mânca râme cu muci toată viaţa, decât să-şi scrie mesaje în română între ei…

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

5 thoughts on “Ţeapa ‘tată, încarcă-mi, te rog, telefonul’”

  1. Asta-i nouă. Până acum sunau şi spuneau că au avut un accident şi au nevoie urgent de bani. :)) Tot cu “tată, sunt rănit. am făcut-o lată. trimite-mi bani să plătesc avocatu!”

  2. Am primit acelasi sms de pe 2 numere.
    Postez aici numerele teparilor.
    0764.325.159
    0764.536.424.

Scrie un comentariu: