Teoria ipocriziei

Ştiţi filmuleţu’ ăla cu bucile lu’ Boc? Îl ştiţi, că doar nu-l ţine Motanu’ dejaba pe Căpăţânos pe post de moderator la o emisiune care ar fi trebuit să fie altfel de emisiune cu altfel de moderator. Unu’ cu umor, spre exemplu (vezi Jay Leno).

După ce s-a căcat pe el tot neamu’ românesc despre cât de naşpa o fo’ Căpăţânos la faza cu pricina, apare şi bomboana de pe colivă: organizaţiile de presă sunt scandalizate de difuzarea filmuleţului cu pricina, după cum spune realitatea.net. No shit!

Aţi înţeles, da? Deci ştim că suntem toţi de căcat, da’ Căpăţânos îi cel mai de căcat din câţi există pentru că a difuzat un filmuleţ irelevant cu bucile lu’ Boc.

Atunci sunt curios şi eu: cât de relevante îs pozele cu Whitney Houston la piscină, făcute cu câteva zile înainte să sucombeze? Sau cât de relevant e că servea un cocktail despre care nu se ştie dacă conţinea alcool?

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

4 thoughts on “Teoria ipocriziei”

  1. Bine ca alte rahaturi de emisiuni nu decredibilizeaza (!) imaginea mass-mediei si articole cu greseli de gramatica nu erodeaza imaginea breslei! Sau corodeaza? Te pomenesti c-o rodeaza!

  2. In ziua de azi, cam peste tot pe pamant, majoritatea ziaristilor si reporterilor au devenit scormonitorii in cacat ai lumii. Ma scuzati de expresie, dar trebuie sa-mi spun parerea despre acesti oameni. Asta li se cere si asta sunt invatati sa faca, pt ca asta se vinde, pt ca sunt destui cei carora le curg balele dupa o “stire” de rahat.

  3. Poate ca-s eu mai nedusa la biserica dar chiar nu pricep de ce mama saraciei il hacuiesc atita pe Capatos! Emisiunea lui e la o ora defel accesibila copiilor, are un public tinta, scandalurile si can-can-ul sunt target, plus ca nu e tocmai o emisiune de morala ortodoxa( numele fiindu-i destul de explicit).

  4. @Cris nu ai de ce să îţi ceri scuze, foarte bine că-ţi spui părerea!
    @Mala şi tu ai dreptate, da’ oricum filmuleţu’ ăla îi o mizerie şi difuzarea lui la orice emisiune şi cu orice scop e la fel de mizerabilă.

Scrie un comentariu: