Teoriile alcolemiei (1)

Imi place berea. In general le place tutror masculilor. Daca nu iti place berea nu te poti lauda cu calitatea de barbat. Femeile o urasc deoarece pierd teren continuu in favoarea berii.

Imi place berea. In general le place tutror masculilor. Daca nu iti place berea nu te poti lauda cu calitatea de barbat. Femeile o urasc deoarece pierd teren continuu in favoarea berii.

Una dintre cele mai mari dileme ale masculului consumnator este ‘de ce frumusetea femeilor este direct proportionala cu cantitatea de bere ingurgitata?’

Avand in vedere ca geniul meu latent in alte situatii devine foarte activ cand prinde ideea de bere+femei, am trecut la elaborarea teoriei ‘bere+femei frumoase=love’ .

Am crezut in principiu ca berea se interpune undeva intre analizatorul ‘ochiometric’ si muiere. Logic, am incercat sa ma uit la o femeie naspa prin sticla de bere. Am incercat tot felul de sticle si PET’uri, si sincer nu as fute aratarile pe care le’am vazut prin sticle. Am presupus ca ar putea fi de vina sticlele care au diferite forme iar lumina refracta stramb. Am pus bere intr’o punga transparenta, iar rezultatul a fost acelasi. Nimic frumos dincolo de hublou. Deci am considerat ca aceasta varianta nu este plauzibila.

In urmatoarea etapa a experimentului m’am spalat cu bere pe fata (implicit si pe ochi). In afara de miros si putin gust pe buze nu s’a vazut nici o diferenta. Hadele tot hade.

Am trecut apoi la picaturi cu bere. Luat pipeta, umplut cu bere, picurat in ochi. Nimic. De fapt ceata si usturime de parca aveam mii de ace infipte in ochi. Naspa, nici asa nu merge.

Am apelat la atuul meu suprem: imaginatia. Mergand pe drum mi’am inchipuit ca fiecare femeie e imbracata in sticle de bere. Am avut una dintre cele mai mari revelatii… Totul a devenit clar. Orice femeie devine considerabil mai atractiva daca ai destule sticle de bere sa o acoperi. Daca te ajuta intelectu’ poti doar sa iti inchipui treaba asta si te’ai scos. Vei avea nevoie de exercitiul asta de imaginatie toata viata. In primul rand pentru ca toti avem cate o matusa urata si nesuferita pe care trebuie sa o vizitam, sa o pupam la diferite sarbatori, etc… Apoi la batranete sa nu crezi ca nevasta’ta va fi tot un mugure de fata. Gresit, toate babele carne si cocosate pe care le’ai vazut in viata ta au fost candva fete tinere si (probabil) frumoase. Acest exercitiu de imaginatie te va ajuta in toate aceste situatii.

Nu incercati asa ceva acasa. Acest experiment a fost facut de profesionisti (eu) in laboratoare special amenajate si echipate (birturi).

Cam atat despre prima teorie a alcoolemiei, vom reveni!

Doctor docent humoris cauza Florin RUSANU

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

One thought on “Teoriile alcolemiei (1)”

Scrie un comentariu: