Teribilism

Ieri am avut un acces de nervi încât, dacă aş fi avut conectat un aparat care să-mi scrie gândurile aş fi scris cu succesc un catastif mai gros decât Enciclopedia Britanica, Cum să chinui un om – un milion de metode.

Serios, jegu’ uman fiu de bancher care este cercetat printre altele pentru ucidere din culpă a condus beat, a accidentat şi omorât oameni, a fost recalcitrant, a refuzat să dea probe pentru stabilirea alcoolemiei şi a ameninţat că iese pe cauţiune şi fuge în Olanda (unde locuieşte, de altfel) din teribilism.

Mno sincer, nu ştiu cum o fi să să îţi omoare un muist din ăsta vreun membru al familiei (sper să nici nu aflu), da’ ştiu sigur că după o asemenea sentinţă aş aştepta terbilist, cu motoru’ maşinii turat la ieşirea din judecătorie; cum aş vedea judecătoru’, din teribilism aş trece peste el de câteva ori, să fiu sigur.

Apoi l-aş căuta pe teribilistu’ şef să-i demonstrez io cum îi cu teribilismu’. După care aş cere să fiu eliberat pe timpul cercetărilor, pentru că tot ce am făcut a fost un un act de teribilism! Şi normal că m-ar mai vedea judecătorii când şi-ar vedea ceafa!

P.S. Cum ar fi ca toate aceste cazuri să fie judecate de judecători care au avut rude apropiate omorâte de şoferi teribilişti. Cred că ar fi mai greu puţin ca un teanc de bani să le deformeze viziunea asupra realităţii.

P.P.S. Tuturor celor vinovaţi de crime şi corupţie în astfel de cazuri: sper să muriţi în aceleaşi circumstanţe cât mai curând!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

2 thoughts on “Teribilism”

Scrie un comentariu: