Tipuri de jurnalism

Jurnalismul tip Pro TV

Seamănă cu un preludiu lung şi inutil, pentru un futai scurt şi de proastă calitate. Adică te vrăjeşte vreo cinşpe paragrafe cu chestii absolut neinteresante şi fără legătură, pentru ca în ultimu’ să-ţi spună că a murit o muscă.

Jurnalismul de la ora 5

Seamănă cu un futai pe uscat. Pun pariu că toate duduile care prezintă ştirile de la ora 5 sunt frigide şi masculii lor le fut pe uscat până le sare sânge din organe. Că de fapt cam asta fac şi ele la pupitru.

Jurnalismul tip Intact

Seamănă cu futaiurile alea, când parcă dai în duşmănie, de zici că se termină pizda în ziua respectivă. Mai seamănă şi cu sexu’ între oameni căsătoriţi, că de opt ani îl fut tot p-ăla şi de ceva mai mulţi îi sug pula celuilalt.

Jurnalismul tip Evenimentul Zilei

E ca futaiu’ între doi pensionari. Rigid, plictisitor, exclusiv în poziţia clasică.

Jurnalismul tip Kanal D

E ca şi cum ai privi crainicu’ în timp ce-o copulează pe doamna maică-sa şi o înjură concomitent.

Jurnalismul de tip Cancan

E ca un futai între doi graşi, care graşi încearcă să reproducă scenele unui film porno. Adică jenibil!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

4 thoughts on “Tipuri de jurnalism”

  1. Multumim Mala. Un blog serios, ce naiba. Un articol si mai serios, intr-un stil inconfundabil. 😀 Intr-o zi o sa-l citim pe Florin prin Catavencii, Academia…si ce alte publicatii din categoria asta or mai fi.

Scrie un comentariu: