Titlu/articol obscen… sau nu !

 Nu, nu e nici un cuvat urat in acest titlu/articol insa in opinia unora ar trebui sa fie deoarece mintea umana  reactioneaza intr-un mod bizar la tot ceea ce inseamna obscenitate. Are ca in desenele animate niste beculete: unul e verde iar altul e rosu.  Cand ochiul citeste un titlu decent ce se incadreaza in limitele bunului simt se aprinde beculetul verde sau poate nici macar ala daca cuvintele sunt prea blande insa atunci cand indecenta incepe sa se arate beculetul rosu se aprinde. In functie de intensitatea obscenitatilor scrise, vazute sau auzite beculetul se poate stige, aprinde din nou sau chiar poate ramane aprins pentru o perioada destul de lunga. Ba mai mult, forta acestuia emite niste semnale de tipul: „Citeste, citeste, citeste, citeste, citeste!” ,  „Priveste, priveste, priveste, priveste, priveste!” sau „Asculta, asculta, asculta, asculta, asculta, aculta, asculta!” .

Insa ce e si mai amuzant e ca dupa ce dau click, dupa ce citesc si isi satisfac curiozitatea si setea de vulgaritate ii auzi ca se plang ca s-au saturat de injuraturi si bloguri pline de cuvinte triviale. Oameni buni dar cine v-a pus sa dati click? In spatiul virtual esti liber sa-ti alegi ceea ce citesti, vizionezi sau auzi. E simplu, daca un titlu e vulgar nu dai click ! Oricum ar fi  insa, in aceasta clipa ma bucur ca am dezamagit o serie de oameni care, poate, chiar se asteptau ca eu sa spun cateva lucruri urate. TEAPAAAAAAAAAAAAA! Beculetul vostru a dat eroare de aceasta data !!!

One thought on “Titlu/articol obscen… sau nu !”

  1. Nu doar in spatiul virtual, peste tot ai sansa sa alegi ce sa citesti, ce sa privesti, ce sa asculti. Daca nu iti convine emisiunea, schimba postul, nu sta ca fraierul sa le faci audienta show-urilor de rahat gen cel a lui Capatos sau mai nu stiu care. Daca nu iti place cum se discuta la masa la care stai, ridica-te si pleaca. Ia atitudine!
    Bravo, bun mesaj transmis in post 🙂

Scrie un comentariu: