Top 10 senzații tari într-o viață de om

1. Să vezi Realul câștigând campionatul pe terenul Barcelonei

2. Să vezi Realul conducând Barcelona la ea acasă

3. Să vezi Realul înscriind în poarta Barcelonei pe Camp Mou (nu, nu e greșeală, Camp Nou a devenit Camp Mou) 😀

4. S-o vezi pe Chelsea jucând cu un om în minus, înscriind două goluri și eliminând Barcelona, unde altundeva decât pe Camp Mou

5. Să câștigi la loto și să te muți într-un apartament vizavi de Santiago Bernabeu (stadionul, nu locul de veci)

6. Să ”explodezi” de fericire și nu numai, în pauza meciului, pe Santiago Bernabeu, cu Megan Fox, Kate Upton, Jessica Alba sau cine mai vreți voi căutându-și telefonul ”scăpat” pe sub scaun

7. Să sari cu parașuta deasupra Madridului și să aterizezi pe…ați ghicit, pe stadionul Realului

8. Să sari cu parapanta de pe Torre Picasso și să planezi…unde oare?!

9. Să fii un suporter adevărat al Realului și să vezi că inamicul public numărul 1 a fost distrus și îngenuncheat  în mai puțin de o săptămână.

10. Și tu poți visa. Poziția a zecea îți aparține.

8 thoughts on “Top 10 senzații tari într-o viață de om”

  1. Despre ce umilire vorbesti? Daca si-o lua cu 5-0 cum au patit cei de la Real pe Bernabeu exact cu Barca, era o umilire. Eliminarea din CL nu e. Nu sunt fan Barca 😛

  2. N-a fost pe Bernabeu, a fost pe Camp Mou. Umilire a fost pentru ca ”cea mai buna echipa din lme, din toate timpurile” a pierdut intr-o saptamana tot ce s-a putut. Mai trebuie sa castige Bilbao cupa si-atunci sa vezi cum se vor da fanii Barcei drept fani convinsi ai Realului. Tot cam asa cum vin pedelistii la USL.

  3. Sa fii fan Real Madrid inseamna sa tii cu echipa, la bine si la rau si sa te bucuri de rezultatele bune pe care le are. Cand zici ca nu te-ai supara nici daca Real si-ar lua-o cu 5-0 doar pentru ca Barca a luat bataie, inseamna ca esti departe de tot de a fi un fan. Esti doar un hater. Sincer, e trist.

  4. Ia zi-mi, cand m-ai cunoscut tu ca sa fii in stare sa-ti poti da cu parerea despre mine? Stiu, e frustrant sa vezi cum favorita o ia in cinci zile cat n-a luat-o in doi-trei ani, dar asta e viata, asta e fotbalul.
    Cat despre faptul ca nu m-as supara…mai citeste o data comentariul. E o diferenta intre ”bucuria…n-ar putea fi umbrita…” si nu m-as supara. Intelegi sau sa-ti trimit un eseu pe tema asta? De fapt, ce rost are, oricum fiecare e pe banda lui.

  5. Pai n-ai si tu blog. O data pe luna iti faci tu timp sa mazgalesti ceva legat de fotbal. Oricum, nu exista termen de comparatie intre ce-am vazut marti seara, adica un joc urat de ambele parti, si super meciul de pe Bernabeu (care a fost adevarata finala).

Scrie un comentariu: