Tragic! Mircea Badea Papagalul chiar el m-a banat!

Nu mă preocupă prea rău subiectu’, da’ am primit de la Mihnea linku’ ăsta în care Badea o arde gen ‘io m-am dus frate, am vrut să mă bat cu ei, da…pitong’. Înţelegeţi ideea, omu’ trebuie să-şi spele imaginea printre mirciştii practicanţi care l-au văzut pe net căcându-se pe el de frică.

Io i-am zis ceva gen ‘ascultă la mine, măi papagal voiculescian: şi bunică-mea ar fi coborât între ei cu bodyguarzi şi poliţie după ea. Dacă aveai coiae mergeai cu băiatu’ ăla în ring, chiar dacă luai peste meclă. Da’ n-ai, cum n-are nici felix şi nimeni din trustu’ vostru. Sunteţi tari în clanţă la TV şi voi între voi, când vine vorba de o confruntare verbală sau fizică luaţi poziţia ghiocelului. De ce nu ai acceptat o luptă, oarecum legală, ca să nu o arzi apoi că te-a bătut careva plătit de Băsescu? Ai uitat când îl invitai la cafteală pe Manţog? Ce s-a întâmplat între timp, Mircea? De ce nu i-ai spus motociclistului care te-a invitat la cafteală ‘o să regrete mă-ta’ sau ‘te calc pe cap’? Pentru că eşti doar un  papagal laş şi fricos, tare-n clanţă la TV. În rest, doar o pizdă fricoasă. Apropo, concubina ta ştie că e lesbiană?’

Mă rog, poate nu e chiar identic şi nu mai reţin exact, că domnul deontolog l-a şters rapid, însă nu înainte de a mă înjura de mamă, că…da. Ştiu, şi mama motocicliştilor regreta până l-a invitat unu’ la bătaie. Da’ să mor dacă nu primise mai mult de zece laicuri în cele maxim cinci minute, cât a rezistat pe topicu’ maimuţei voiculesciene! Oricum, omu’ mi-a răspuns logic, superargumentat şi din alea, era să pic de pe scaun când am citit răspunsu’:

badea_inteligent

 

I-am mai zis apoi că dacă e coios poate ieşi să facă emisiune fix în stradă, nu în curtea antenelor, care de fapt e tot sediu’ ICA şi trebuie executat. Şi că înţeleg total argumentele cu care mă combate, că nu i-a învăţat felix la antene cu argumente logice şi din astea, însă marele deontolog care ştie cum stă treaba cu libertatea de exprimare şi cafteala mi-a şters comentariile şi m-a banat.

Mă rog, mare pagubă-n ciuperci! Oare vrea să ne batem?

P.S. Vă daţi seama că unii dintre fanii lui cre că motocicliştii au chemat poliţia acolo? Şi sunt alţii care cred ce i-a minţit mirciulică, adică că a aranjat un meci cu băiatu’ ăla care l-a invitat la cafteală…

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

Scrie un comentariu: