Tramvaie wireless şi reacţii

Auzind că la Cluj-Napoca a fost inaugurat primul tramvai wireless din ţară, mai multe organizaţii din ţară au interpelat autorităţile locale cu diferite cereri.

Comunitatea hoţilor de buzunare din Bucureşti a ţinut un miting în faţa Primăriei Generale, cerând primarului Sorescu Oprin acelaşi tip de tramvai ca al clujenilor. Potrivit reprezentanţilor, aceste tramvaie cu wireless le-ar face munca mult mai uşoară.

Da, şăfu’, să scoate oamenii singuri telefoanele să intră pă chat, aşa ştim şi noi care telefon meriteşte furat şi care nu, să nu mai trebuieşte să cotrobăieşte prin toate poşetele, borsetele şi buzunarele şi să nu ne mai trezeşte că din 10 telefoane numa unu’ merituia furat. În plus, cum le-am ciordit, le putem scoate la licitaţie pă net, că găsi Contralău un site miştoac. Deci, furăm mai uşor, vindem mai repede, creşte economia, că şi banii noştri tot la economie merge, şăfu’! a declarat Soniericson Daiamond, liderul hoţilor de buzunare.

Călătorii de pe linia 41 au cerut tramvaie cu clapetă; ştiind că nu există încă aşa ceva, au venit şi cu schiţe. Tramvaiele respective au clapete laterale, de jumătate de metru şi la nevoie se deschid, formând un fel de terase în părţile laterale ale tramvaiului.

Să putem ieşi să luăm şi noi o gură de aer la orele de vârf! a completat Navetel Ionescu, unul dintre oamenii care circulă frecvent pe această linie.

Comunitatea maghiară din Odorheiu Secuiesc a cerut, la rându-i, tramvaie bilingve. Fapturile că la Odorhei nu fost linii de tramvaie şi cable, nu fost un impedimente la noi, pentru că, la fel ca un oamă maghiar, unu tramvaie maghiare vrut autonomie. Aşe că noi proiectat tramvai care mers pe motorin şi avut cauciuce! a declarat Nemtudom Fekete.

Întrebat dacă nu era mai simplu să rămână la autobuze, Fekete a declarat că şi noi esteam cetăţeni rumani şi avut drepte la tramvai, la fel ca ceilalţi cetăţeni. Şi cerut drepte de mers cu tramvai pe limba maghiareşte, fost drepte nostru!

Comunitatea online a cerut ca noile tramvaie din ţară să fie Full HD, iar pantografele să meargă pe cabluri de tip do-follow, pentru a fi indexate mai bine în Google.

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

12 thoughts on “Tramvaie wireless şi reacţii”

  1. Păi momentan sunt vânzător la un magazin şi patron la un magazin. Ok, te-am minţit, de fapt la acelaşi magazin. 😀 Să mă fac mai comerciant de-atât?

  2. Nup, am aplicat metoda ‘de ce aş angaja pe cineva dacă mă descurc singur deocamdată?’, că nu curg clienţii ca la supermarket. Altfel n-aş avea timp de net toată ziua 😛

  3. Intr-un fel ai dreptate:)..Eh lasa ca vin ei si clienti,au timp..
    Important e ca ai putut sa faci ceva,nu oricine isi deschide un magazin;)

Scrie un comentariu: