Transport de foc

După Băsescu, Boc, Udrea, Anastase şi Aspazia, Tristu’ Intact a mutat tirul cu fecale pe MRU. Lucru oarecum previzibil, din moment ce pare singuru’ candidat care le-ar pune probleme serioase la prezidenţialele din 2014. În termeni militari, cum ar zice Radu Tudor, se numeşte transport de foc fecale.

Intactiştii omit totuşi faptul că tot ei i-au făcut cadou un capital politic considerabil, când au decis să-l aducă în direct la Gâdea în emisiune; n-au găsit altu’ mai logic, cu o retorică mai de clasa a patra măcar… Nu, pe Gâdea. Ce a urmat ştie deja toată lumea. Deh, aşa e când nu ai certitudinea că ţi se va răspunde aşa cum te aştepţi tu, de la ăia care-ţi dau bani să-i aduci în emisiuni.

Într-unul din multele lor orgasme intelectuale atinse în direct, Dana Grecu şi Radu Tudor se miră de faptul că Ponta nu taie-n carne vie pe tema facturii babane plătită de guvernu’ MRU.

Micuţii, mi-e greu să cred că sunt atât de proşti încât nu-şi dau seama că Tonta nu face nimic pe tema asta, pentru că s-ar putea să apară un jurnalist, partizan al opoziţiei, care să ceară factura guvernului pe care tocmai îl conduce el. Şi mai mult ca sigur s-ar găsi achiziţii la fel de costisitoare, dacă nu chiar mai costisitoare.

Îmi place şi de ciuhapii descoperitori de gălbenuş în ou, care au realizat acum ce guverne scumpe avem. Pentru a fi avut un demers jurnalistic credibil pe această temă (ovcors, Intact îi prea vertical să ştie ce-i ăla), trebuia să avem un termen de comparaţie gen: Ungureanu a cheltuit 10 milioane în 82 de zile, Ponta a cheltuit doar 5 milioane, uite documentele.

Nu poţi spune că un salam e scump, dacă n-ai cumpărat în viaţa ta salam şi habar n-ai cu cât se vinde!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

One thought on “Transport de foc”

  1. N-as zice ca MRU este usa de biserica ! Si nici nu cadreaza cu “gasca plagiatori/farsori/falsificatori…etc ! Daca nu e atent cu ce face MRU risca f. mult ! Nu castiga ,ci pierde din popularitate ! Spre raul lui si-al nostru ….

Scrie un comentariu: