Tristeţea din spatele numărului privat

Apelarea cu număr privat poate fi folositoare în unele situaţii. Adică în general în ălea în care ai de vorbit cu un om o singură dată şi o faci folosind telefonul personal; desigur, dacă vrei să eviţi situaţiile în care te sună înapoi să te întrebe cine eşti că are număru’ tău la apeluri.

Între timp au aflat şi oamenii trişti despre faptul că poţi suna cu numr privat şi astfel scopu’ lui iniţial s-a dus dracu’. S-a transformat în metodă de futut creierii oamenilor de către cei cu prea mult timp şi minute la dispoziţie.

Aşa că foarte mulţi oameni nu mai răspund la apelurile cu numere private, pentru că n-au timp/chef de miştouri şi înjurături gratuite de la unu’ care se ascunde în spatele unui număr privat.

Şi să zicem că înţeleg că vrei să-l muieşti pe unu’ fără să afle cine eşti sau ce număr ai, da’ din toţi ăştia care n-au destule coaie să te-njure asumându-şi eventualele repercusiuni, cei mai trişti îs ăia care dau bip cu număr privat. C’mon, cât să fii de retard? Adică ce-nseamnă aia?

Să nu mai zic că pe vremea când eram tânăr mai auzeam la câte-o cunoştinţă (de gen băieţel, evident):

– Am făcut rost de număru’ lu’ gagica aia bună, i-am dat un bip cu număr ascuns!
– Bine coa’, presupun că amu, când se-ntâlneşte cu tine se dezbracă pe loc şi te fute! Oh, wait…păcat că nici măcar nu ştie cine dracu’ eşti!

 

Serios, cât să fii de prost?

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

2 thoughts on “Tristeţea din spatele numărului privat”

  1. Eu nu mai raspund la numere private. Inainte aveam acest obicei dar sunt satul de certuri cu necunoscuti care mai sunt si retardati

Scrie un comentariu: