Tristu’ Intact vs. logică 1-0

Uite o ştire atât de handicapată încât nu ai nici cea mai mică idee despre vrea să spună:

Din titlu aflăm că populaţia satului a crescut cu 500%, da? Deci după matematicile mele umile s-a înmulţit de 5 ori. Apoi aflăm din primu’ paragraf că satul are acum 1000 de locuitori. Asta înseamnă că în 2008 satul ar fi trebuit să aibă 200 de locuitori.

Da’ nu-i bine pentru că tot în primul paragraf ni se spune că în 2008 satul avea cu 500 de oameni mai puţini, adică 500. De unde reiese o creştere de 100%, nu? 500%??? De unde plm? Asta înseamnă că fiecare locuitor al satului, bărbat sau femeie, a născut cel puţin un copil pe an în cei cinci ani (să iasă socoteala cum ziceţi voi)!

Se poate mai rău? Sigur, pentru că cei de la jurnalul.ro au preluat ştirea exact la fel! Brava Tristu’ Intact! Apropo, Dorothea Vanău ce mai face, tot ştiri cu Mirela?

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

4 thoughts on “Tristu’ Intact vs. logică 1-0”

  1. Cresterea numarului populatiei are legatura directa cu rata sporului natural. Abia aceasta are legatura cu natalitatea, dar si cu mortalitatea. Mai luam in calcul si alti indicatori (intrari/iesiri adulti). Si tot asa. Or fi fetele alea brunete niste iepuroaice eroine, dar nici chiar asa! 🙂

  2. Mai, in tot raul e si-un bine…s-au infiintat doua gradinite, deci locuri noi de munca. Daca in fiecare an se nasc cite 100 de copii, atunci ceva fi peste citiva ani ?

Scrie un comentariu: