Să trolăm paranoia

Când dai de oameni paranoici, cel mai mişto lucru e să-i asculţi şi chiar să le dai apă la moară. Serios, e atât de amuzant să vezi cum îţi povestesc ei chestii care nu există decât în mintea lor, soluţii la chestiile care nu există şamd.

Trec la subiect, să nu vă ţin prea mult în suspensie: i se păru la un moment dat Venelei că eu aş fi supărat pe ea. Desigur, io n-am voie să fiu ocupat, n-am voie să n-am timp de stat la taclale, n-am voie să n-am chef de scris. Nu, sigur, dacă nu răspund pe feisbuc sau mess, sunt supărat că nu-ştiu-de-ce.

Ok, partea amuzantă e că a şi trântit un articol lung, cu scuze (n-a precizat numele meu, da’ credeţi-mă, e vorba despre mine) pentru supăratu’-nesupărat. Însă comentariile sunt cele care fac toţi banii, de aia nici n-am spus nimic până acum, să văd toate reacţiile la cald. Dacă aveţi răbdare să le citiţi, veţi vedea cum am ajuns afemeiat, abuzat, nevricos, nesigur şi atâtea alte calităţi.

Când eu de fapt eram doar ocupat cu alte chestii. 🙂

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

One thought on “Să trolăm paranoia”

  1. Fiecare e unic in felul lui si reactioneaza intr-un mod propriu, unic. Asa a simtit atunci si acum.
    In ceea ce priveste paranoia…e cale lunga , Florine, pina acolo.

Scrie un comentariu: