Tu îți controlezi partenerul?

Hai să vă explic cum stă treaba, din punctul meu de vedere, cu controlatul telefonului, calculatorului partenerului: Atunci când simți că ceva nu e bine în relație evident te gândești că partenerul are pe altcineva sau îți ascunde ceva și vrei să afli ce se întâmplă. Cum cel de lângă tine clar nu îți va spune adevărul (mai ales dacă te înșeală) începi să faci mici investigații.

Și uite-așa ajungi să te uiți în telefonul lui/ei și să verifici calculatorul până la ultimul fișier. În punctul ăsta treaba devine tristă pentru că în momentul în care găsești ceva compromițător ești trist, suferi, încep certurile și totul se duce de râpă. Dacă nu găsești nimic compromițător în loc să te simți ușurat, ești aproape dezamăgit că nu ai reușit să-l agăți și nu te gândești că poate chiar partenerul nu ascunde nimic (puțin probabil) ci, te gândești că își ascunde foarte bine urmele.

Cum o dai, cum n-o dai bine tot nu ieși. Cel mai bine ar fi să nu controlezi și dacă afli vreo ceva bine, dacă nu și mai bine.Dar poți să nu controlezi când vezi semne că ceva nu e bine? Pe naiba! Ai să aștepți cu nerăbdare momentul în care celălalt merge la baie sau adoarme ca să-ți faci damblaua cu telefonul lui.

Cine lupa mea vrea o astfel de viață? Eu una, știu că nu vreau! Deci, dacă simți că ceva nu e în regulă, cea mai bună idee e să-ți vezi de drum. Nu care cumva să mă întrebați cum faci să ai încredere pentru că…să mor dacă știu!

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

17 thoughts on “Tu îți controlezi partenerul?”

  1. Cand simti ca partenerul ascunde ceva, vei vrea sa afli motivul. Sa pleci fara sa afli “De ce?” nu se va intampla, decat in cazuri foarte rare.

  2. Stiu pe cineva care isi suna prietena sambata seara din 15 in 15 min ca sa o verifice ca nu e plecata la disco… 😀

  3. Din pacate da, desi e cel mai bine sa pleci. …lol
    Asta este tare..sa pleci unde? Posibil ca persoana respectiva sa treaca printr-o “pasa proasta” si sa nu i-ti dea atentie prea mare si gandurile lui sa fie la o problema si tu sa crezi ca te inseala. Barbatii nu ajung acasa si zic: “Draga vino sa-ti zic ce mi sa intamplat astazi…!

  4. @ Razvan Nu e nici pe departe vorba de asa ceva, ca nici eu nu am mare chef de povestit and ajug obosita acasa. E vorba ca atunci cand apare o alta persoana in relatie, simti.

  5. partea cu las’ cum e 🙂 ca la un moment tot il prinzi va spune ceva 😀 ? e imposibil sa ascunzi un lucru la un moment face o greseala si daca respectiva/ respectivul e pe faza te prinde instant 🙂

Scrie un comentariu: