Tu şi singurătatea

Pfff….realizez că sunt o groază de chestii  pe care nu le înţeleg, multe dintre ele le găsiţi p-acilea. Una din multele asemenea chestii este teama de singurătate, mai exact teamape care o au unii oameni să stea singuri. Şi când zic singuri, nu mă refer la a fi single, ci, la teama de a sta efectiv singuri în casă, în birou şi în multe alte locuri în care se poate sta singur şi nu îmi vin acum în cap.

Am auzit de multe ori diferite persoane spunând Nu mă duc acasă, că sunt singur şi mi-e urât. Ei bine, mie nu mi se pare nimic mai mişto decât să intru în casă, casa să fie goală şi să fac efectiv ce vreau eu fără să port grija nimănui! E cel mai mişto să umbli în chiloţi prin casă, sa faci duş cu uşa deschisă, să dai drumu la muzică la maxim la 3 dimineaţa sau să vorbeşti la telefon fără grija că trezeşti pe cineva.

Înţeleg că uneori simţi nevoia să vorbeşti cu cineva, dar pentru asta există telefoanele şi ieşitul în oraş sau chiar invitaţiile de genul Fatăăăăă, dormi la mine în seara asta? Nu înţeleg teama asta de a sta cu tine însuţi. Poate fi palpitant uneori, de ce nu încerci? E cel mai bine să fii independent! Independent complet nu poţi fi pentru că aşa e viaţa, trăim într-o societate în care depindem unii de alţii, aşa că, nu e necesar să creăm dependenţe suplimentare.

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

6 thoughts on “Tu şi singurătatea”

  1. Bine ca voi femeile puteti suna alte femeii sa vina sa doarma la voi, dar cum ar fi sa sune un barbat alt barbat? :))

Scrie un comentariu: