Am uitat să vă spun de blogmeet?

Am ţinut vineri primu’ blogmeet arădean pe anu’ ăsta. De fapt nu l-am ţinut io, l-o ţinut Gorgan cu banii lui din cafea. Şi-amu tre’ să zic cum o fo’, că aşa o zis Gorgan. Mno păi, am făcut io ce am ştiut mai bine. Adică mişto de toată lumea.

L-am sfătuit pe Dani să îşi schimbe tema în ceva cu fluturaşi, iepuraşi mustăcioşi şi mult roz, că aşa de pacifist îi în ultima vreme… L-am întrebat pe Machead dacă mai scrie pe blog, am uitat că m-am dezabonat de la el. Silviu m-o sprijinit la trollat. Pe bucătaru’ l-am rugat să inventeze o reţetă bazată pe ciupercile din cafeaua lu Gorgan.

Am avut şi un pinguin agresiv printre noi, da’ n-o dat semne că vrea să ne rănească. L-am şicanat puţin şi pe Mihnea şi am decis să facem un film; nu ştim despre ce, cum şi de ce, da’ important e că ne-am decis, 99% din problemă îi rezolvată. Am povestit şi cu Andrea cum fac io hand-madeuri.

Şi cam atât, plm, dacă cafeaua lu Gorgan are cifra octanică aşa scăzută, io ce să fac?

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

2 thoughts on “Am uitat să vă spun de blogmeet?”

Scrie un comentariu: