Ultimate cops sau S.P.I.R.-ul pe Discovery – regie sau realitate?!

Lunea se difuzează pe Discovery o emisiune nouă, Ultimate cops. E vorba de un serial în şase episoade, filmat anul trecut, în care sunt prezentate tehnicile şi operaţiunile departamentelor speciale (de intervenţie) ale poliţiei din Polonia, România şi Rusia. Vă amintiţi, probabil, de o ştire de anul trecut, în care apărea o echipă Discovery la o razie a poliţiei, dar nimeni nu spunea nimic, nimeni nu cunoştea nimic. Ei bine, misterul pare să fie rezolvat. Sau nu.

Umblă vorba-n târg (adică pe forumuri) că documentarul, serialul, emisiunea, n-ar fi tocmai realitate garantată. Să luăm drept exemplu cazul din imagine. Poliţia urmăreşte de trei ani un aşa-zis traficant de persoane. Prin mijloace specifice îl pun la pământ, îi pun cătuşele şi…ce să vezi, lasă cheia ataşată de cătuşe. ”Auzi şefu, dacă te strânge îţi reglezi tu cătuşele”.

Şi aşa ajunge să fie ironizat ditamai S.P.I.R.-ul. Spune lumea c-ar fi fost bine daca-l alegeau pe Sergiu Nicolaescu, că el se pricepe mai bine la regie. Aşa o fi?!

sursa foto: Ultimate cops/Discovery

4 thoughts on “Ultimate cops sau S.P.I.R.-ul pe Discovery – regie sau realitate?!”

  1. Dar totuși m-a gândesc că au observat in celulă si i-a luat cheia de la mâna, părerea mea

  2. Presupun ca-n toata operatiunea aia au fost neatenti, nu cred ca nu au scos cheia imediat dupa, regizate nu-s, ar fi prea de tot…

Scrie un comentariu: