Un altfel de animal

(a.k.a. Un manelist la volan si efectul de turma)

http://www.youtube.com/watch?v=yEcMtLJG43Y

O combinatie fatala. Un manelist prost care merge pe contrasens, si efectu’ de turma. Dupa cum auziti, ‘pretenii jmekerului’ sunt foarte euforici si incantati. Chiar de la inceputul filmarii observam ca animalul de sosea e foarte mandru despre el si fapta lui buna. El e ‘jmeker’, ceilalti e ‘fraieri’. Pe la secunda 2:40 isi face aparitia si efectul de turma. Alti manelisti prosti isi zic in sinea lor ‘ba,ce fraier is, io nu m’am gandit sa merg pe contrasens’, si ii dau cox si ei! Deci nici nu vreau sa ma gandesc ce valoare intelectualala tre’ sa ai sa iti dea idei animalu’ din filmare. ‘Aia e milogi’ ca se iau dupa ei, spune unu’ care conduce un Renault Clio. Adica un Logan mai turtit! Principala lor grija nu e ca ar putea face niste oameni nevinovati sa sufere, ci sa nu ii vada Politia. Bineinteles ca trec pe langa o masina de politie, fie ea si comunitara, iar raspunsul sefului politiei rutiere la Realitatea TV e cat se poate de romanesc: ‘nu au competenta’. Deci politia comunitara nu are competenta sa apere viata celor pe care putea sa ii loveasca animalu’ ala cu masina. Pe de alta parte prin Constitutia Romaniei fiecare cetatean are dreptul si obligatia de a opri o infractiune care pune in pericol viata unei persoane, cu atat mai mult un politist chiar daca se afla in afara competentei!

Bineinteles ca daca ii vedeam la stiri lipiti de radiatoru’ vre’unui autobuz sau tir, aveam sa auzim ce baieti buni erau ei, si ca nu s’ar fi grabit daca nu aveau oarece urgenta…si chiar putea fi tras la raspundere cel care mergea pe regulamentar pe sensu’ lui, ca avea viteza, si deh, tre’ sa mergi incet sa ocolesti manelistii prosti care merg pe contrasens. Am fi vazut parinti indoliati si sfasiati de durere care acum nu se gandesc ca au transformat masina respectiva intr’o arma mortala atunci cand au dat’o pe mana unui manelist retardat, care probabil a luat permisu’ la Pitesti in epoca ‘permise pe bani’. Pun pariu ca un tanar care trudeste pentru masina pe care o conduce nu ar fac asa ceva veci, pentru ca stie ca si la cea mai mica problema cu masina sunt banii lui pentru care isi rupe carca la mijloc. In schimb, daca parintii ii dau masina si bani de benzina, cu siguranta ii vor da si pentru altele… de exemplu sa plateasca pagube sa nu mearga la puscatorie!

Deci, atentie cum conduceti ca s’ar putea sa fiti loviti de un manelist prost de bani gata, chiar daca mergeti regulamentar! Si poate iesiti si vinovati daca are destui bani.

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

Scrie un comentariu: