Un fleac. M-au jefuit

Presupun că lumea o duce tot mai greu dacă s-a ajuns până la furatul papucilor lăsaţi la aerisit pe pervazul geamului. Altfel nu-mi pot explica ce-ar putea face un om întreg la cap cu două perechi de adidaşi purtati. E drept, nu-mi pot explica nici cum se poate căţăra un om pe faţada blocului, până la etajul unu, dar asta-i altă problemă. Deocamdată însă întocmesc cercul de suspecţi. Aveţi grijă. Şi pentru c-am început să merg cu ochii în pământ, la încălţămintea oamenilor de pe stradă, cei bănuiţi pentru moment sunt cei cărora li s-a părut că sunt cam arogant (în traducere, cu nasul pe sus).

6 thoughts on “Un fleac. M-au jefuit”

  1. Greu nene, greu. Eu zic să organizăm primul live teledon pe net pentru teneşi noi. Da’ numa’ în miez de iarnă te’ai găsit să scoţi sconcşii la aer?

  2. Pai daca tocmai ii purtasem… Oricum, am zis ca data viitoare scot ghetele, ca poate i-o fi frig omului numai cu adidasi. Sa m-anunti cand s-au strans banii.

  3. Articolul ăsta mi-a amintit de păţanie a unor cunoscuţi care au fost călcaţi de un hoţ în timp ce dormeau. Hoţul dăduse cu nişte somnifer prin dormitoare doar că asupra unuia nu şi-a făcut efectul. Speriat fiind că fusese surprins în acţiune, hoţul a sărit de la balcon. Doar că a fost o săritură neinspirată. Şi-a lăsat înţepenit în balustrada de fier forjat degetul mijlociu cu tot cu tendoane (da, tendoanele alea care se prin de cot).

Scrie un comentariu: