Un milion de sfaturi gratis; despre orice

Începem rubrică nouă; cu sfaturi. Ştiţi că îmi place să fiu la modă şi văd că acum în trend sunt sfaturile: x sfaturi despre cum se dă cu mătura, şp sfaturi despre cum se stă capră, ţ sfaturi despre cum să te speli în urechi etc. De ce un milion? Ete, că vreau io să fie cel mai lung serial de sfaturi din lume, poate ajung în Cartea Recordurilor.

Nu mă pricep io prea bine la nici un domeniu, da’ zic aşa din experienţă, din auzite, din burtă sau din amintiri; oricum, toţi sfătuitorii wanna-be de pe net fac aşa. Pentru serialu’ ăsta am nevoie şi de contribuţia voastră, drept urmare aştept mailurile cu întrebări la florin.rusanu@talentirosit.ro. Pot fi din orice domeniu, fără excepţie. Promit răspuns prompt şi profesional. 😛

Sfatul 1. Pentru femei

Nu vă luaţi bărbat poliţist. Rata morţii soţiilor/socrilor de poliţişti prin împuşcare cu pistolul din dotare este foarte mare. Mai bine vă luaţi un beţiv care, chiar dacă vă umflă ochii-ntr-o noapte, puteţi să vă revanşaţi a doua zi cu un toc de pantof înfipt în anus şi sunteţi chit. Dacă muriţi prin împuşcare nu o să mai fiţi chit niciodată.

Sfatul 2. Pentru părinţi

Nu fiţi comunişti. După cum spunea şi Mala, pe vremea comunismului, fetele erau învăţate că bărbaţii îs nişte monştrii cu pulă care umblă doar să le tragă ceasu’, lucru care îi groaznic spre cumplit. Mutălaicele ajungeau să se fută prin diferite metode şi le plăcea; problema era că n-aveau habar de contracepţie, aşa că turnau rapid un plod.

D-aia e plină ţara acu’ de familii destrămate, copii abandonaţi, soţii boxate zilnic etc. Pentru că nişte părinţi comunişti au ales să-şi mintă copiii că sexu-i naşpa şi n-au pomenit nimic de contracepţie. Aşa că învăţaţi-vă copiii două lucruri simple: sexul e o treabă normală, chiar plăcută şi contracepţia-i sfântă.

Sfatul 3. Pentru utilizatorii de internet

Nu mai propagaţi ampulea anunţu’ ăla cu Wazzub, scrisori nigeriene, somaleze sau alte căcaturi care vouă vi se par geniale, că vă promit o cârcă de bani. S-a demonstrat prin exemplu deja, de milioane de ori, că nimeni, niciodată nu-ţi dă bani degeaba. Nimeni nu-ţi vinde ieftin metode prin care faci bani, nimeni nu te-nvaţă nici un căcat folositor, gratis.

În plus, din câte am citit, marca Wazzub şi domeniu’ îs înregistrate de ceva firmă de spălat rufe. Sigur se pricep şi la afaceri online, îs domenii înrudite…

Sfatul 4. Pentru feisbucişti

Primu’ care mai scrie pe Facebook că se plictiseşte, măsa-i curvă! Te plictiseşti pe feisbuc? Există Wikipedia, biblioteci, ghiduri de conversaţie, DEX, absolut orice, în mediul online. Pune mâna şi învaţă oarece, decât să te uiţi absent cum ţi se derulează news feedu’ prin faţă. Verdeaţa are nişte sfaturi mişto.

Cam atât deocamdată. Mai avem doar 999.996 de sfaturi, ce-a fost mai greu a trecut. 😛

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

One thought on “Un milion de sfaturi gratis; despre orice”

Scrie un comentariu: