Un nou târg de numismatică, filatelie şi antichităţi în Bacău, la Muzeul de Istorie

După un eşec, din punctul meu de vedere, pentru că asta a părut pentru mulţi târgul de antichităţi din weekendul trecut, se anunţă un nou astfel de eveniment. În luna octombrie, în zilele de 15 şi 16, la Muzeul de Istorie Iulian Antonescu sunteţi aşteptaţi la ”Toamna colecţiilor”, expoziţie, târg de  filatelie, cartofilie, numismatică şi antichităţi. Ediţia cu numărul zece de anul acesta este organizată, ca de fiecare dată, de Asociaţia Filatelică ”Grigore  Pascu”, Complexul Muzeal ”Iulian  Antonescu” şi Clubul ”Colecţionarii”.

Veţi avea ocazia să participaţi la o expoziţie pe teme filatelice, să vedeţi, dar şi să cumpăraţi diverse mici antichităţi, obiecte din argint, monede şi bancnote, medalii, cărţi poştale şi multe altele. Intrarea este liberă pentru vizitatori şi cumpărători.

Ce care vor să participe în calitate de vânzători sunt rugaţi să contacteze organizatorii pentru a-şi rezerva o masă: Catană Ioan, telefon 0744548552,  0334421875, e-mail  ioancat@yahoo.com sau Chiriță Dan,  telefon  0722835277,  0765263092.

Scrie un comentariu: