Un nou ziar de propagandă în Bacău?

Iniţial am crezut că ”Mincinosul” a fost rebranduit. Cu stema Bacăului pe prima pagină nu apare decât o fiţuică în municipiu. Ei bine, aflaţi că de-acum vor fi două. ”Mincinosul” este distribuit gratuit de ceva timp. Nu ştiu cu ce periodicitate, pentru că deseori dispare din cutiile poştale ca prin magie.

”Bacăul altfel” l-am văzut pentru prima dată săptămâna trecută. Pe lângă stema de pe prima pagină am fost indus în eroare şi de titulatura ”Supliment de comportament în administraţia publică locală…” Imediat ce am ajuns cu cititul titlurilor la jumătate mi-am dat seama însă că totul ţine de campanie şi alegeri. Alea care tot sunt jonglate de vreo două luni. Ba-s în vara, ba în toamnă, ba în vară…

Pe ultimele două pagini din cele patru, cu litere de-o şchioapă: ”Administraţia nu joacă în acelaşi film cu cetăţenii” şi ”Dialogul cu băcăuanii – un exerciţiu eşuat al administraţiei”. Bă, da ce veste. Chiar că nu ştiam asta. Şi să vă mai spun că peste tot apare numele unui viitor candidat la primărie? Se subînţelege.

P.S. Vă daţi seama că prin ”Mincinosul” făceam referire la ”Mesagerul”. Deci spunem că articolul nu e numai ştire, ci şi pamflet. Hai cu like-ul.

3 thoughts on “Un nou ziar de propagandă în Bacău?”

  1. Din pacate, eu nu pot numi Mesagerul ca fiind mincinos pentru ca, la nivel local, nu exista ziar care sa nu fi scris minciuni. De fapt, daca ar fi sa-l raportam la presa locala, l-am putea numi si Adevarul :))

  2. “Mincinosul” nu pentru ca citim minciuni in el, ci pentru ca mi se face rau de la campania asta continua. Vrei sa afle cetatenii care iti sunt realizarile? Cheama-i bre pe stadionul uneia din cele nu mai stiu cate echipe de fotbal din toate diviziile, mai putin aia mai importanta, si lauda-te pana se plictisesc oamenii. Da’ scuteste-ma de hartiile astea cu poze colorate si de felicitarile de Paste si Craciun. Si-apoi trebuia sa pastrez directia. Doar iti amintesti “Mincinosul” editat de mine. 😀

Scrie un comentariu: