Unde a ajuns Facebook-ul?!

Vă zic eu unde a ajuns, a ajuns în cofetării. Dar să încep cu începutul că îmi tot zic ăștia că așa ar fi normal.

Mă duc eu de Sfântul Mihail și Gavril la Select să iau un tort pentru cineva. Torturi avea, dar niște scoruri…..Acolo un tort jungea 90-100 RON, eu am luat de la Tuffli cu 56 RON. Așa și cum mă uitam eu prin vitrinele alea, dau peste un tort, un tort care arăta exact ca like-urile de pe Facebook, adică chestia aia cu degetul în sus (eu îi zic căsuță).

Nu mă înțelegeți greșit, sunt o mare fană Facebook, îl folosesc în mod frecvent. DAR, lăsa-ți-mă naibii fraților!!! Tort în formă de like, hai mai dă-o-n…..

Să nu mai zic că am auzit de unul care înnebunise, tipul dădea câte 20.000 de like-uri pe zi și merge pe față și punea mâna pe fețele oamenilor crezând că o să-i apară numele lor. WTF????

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

15 thoughts on “Unde a ajuns Facebook-ul?!”

  1. E doar marketing, la fel ca Mos Craciun, Sf. Valentin si lista poate continua iar daca unii nu stiu sa faca diferenta dintre realitate si facebook,e cu totul altceva. Nu e vina celor de la Facebook :)) daca ne mutam toti pe Google Plus sau Unthink or sa apara noi torturi.

  2. Si eu si mai dusa ca el daca am fost curioasa ca sa vad care a fost frecventa cu care a dat like-ul….de fapt, la psihiatrie lucrez! 😛

Scrie un comentariu: