Unde au dispărut bărbații înalți?

Tot merg prin cluburi și observ că nu mai există bărbați înalți. Adică foarte rar mi se întâmplă să vină un tip la mine în club și eu să nu fiu nevoită să mă aplec ca să-l aud. Și, în cazurile extrem de rare când se întâmplă asta tipul e urât cu spume. Eu am 1.70 și de obicei, sunt pe tocuri deci ajung la un 1.80. Și sunt un caz fericit. Închipuiți-vă cât de greu le este fetelor care au 1.75 mai ales dacă se mai suie pe tocuri.

Trecând peste vrăjeala  frumusețea interioară contează și atâta timp cât vă iubiți nu mai contează nimic, mi se pare destul de penal ca tipa să fie mai înaltă decât tipul. Se vede aiurea! Gen scuip în cap și șterg cu cotul. Și e ciudat că fetele parcă sunt din ce în ce mai înalte și băieții din ce în ce mai scunzi.

Plus de asta, bărbatul trebuie să fie bărbat, cocoșul în casă. Dacă e mai scund decât tine, parcă ai impresia că poți să-l și bați. Impresia asta eu am eu cel puțin, deși sunt perfect convinsă că orice bărbat, oricât de scund, e mult mai puternic decât mine.

În orice relație, bărbatul trebuie să fie ăla puternic dar când el e mai scund decât tine nu știu parcă i se diminuează masculinitatea. Sau poate așa gândesc eu pentru că îmi plac bărbații înalți și slabi. Nu îmi plac ăia care au pachete de mușchi pe ei de nu li se mai vede nici ceafa pentru că am impresia că dacă se suie pe mine mă fac turtă dar, să fie înalt. Știți voi, genul ăla care te ridică într-o mână că de aia e bărbat!

Așa că, mă întreb deseori: Ce naiba s-a întâmplat cu bărbații înalți?

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

41 thoughts on “Unde au dispărut bărbații înalți?”

 1. Autoironia asta face de cele mai multe ori …toti banii din lumea asta. Oamenii care sunt capabili de asa ceva mereu vor fi ceea ce au fost. Cel putin spiritual vorbind.

 2. O sa ne punem si noi tocuri… (vezi cazul Sarcozy). Ca fapt divers: cat rezisti pe tocurile alea de 10 cm?

 3. @CrisFericirea nu-i decit o liniste pe care ti-o cistigi cu multe , multe insomnii…
  @ Adriana..taie din tocuri sau schimba localul/clubul (o fi pt. pitici) :)))
  @ Gaby..eu clar m-as uita la tine asa cum m-am uitat la Columna lui Traian….

 4. Musai.. dar gata, deja nu mai sunt “barbatii inalti” ai Adrianei, am schimbat subiectul.. nu-i frumos.

 5. Helloooo…si se pierde undeva ecoul…..Chiar ti-a uitat D-zau masura Florine !!! Ma inhiba oamenii inalti, poate pt. ca eu la 1,60 ai mei ma vad o pigmee !!!!

 6. @Mala nu mi-o uitat-o. Oricum nu arăt a prăjină că îs destul de îmalt şi pe orizontală. 😛

 7. Am sa te duc la sala unde trag si eu un pic de fiare. Am vazut citeva “exemplare” numai bune pt tine care te iau intr-o mina sa fuga cu tine si trebuie sa te cocotezi pe ei.
  Aia mai scunzi, pachete de muschi, tatuaje si ceafa groasa i-am exclus automat pe baza criteriilor tale de selectie. :))

 8. barbatii inalti nu merg prin cluburi…cauta-i pe la concerte:P si o sa intreb daca-i available pe fratemiu asta mic ca n-are decat 198, ca ala mare s-a luat 🙂 ce sa zic mai cauta si undei gasesti fa public sa venim si noi, succes!

 9. Acum serios vorbind, dpdv antropometric este stiut faptul ca, la fiecare noua generatie se mai adauga aprox. 10 centimetri la inaltimea umanoidului…

 10. Nu cred ca un barbat slab poate sa te ia intr-o mana asa ca trebuie sa te decizi :)) si chestia cu inalti si slabi .. najpa .. daca e inalt trb sa aiba ceva carne pe el ca altfel ii trebuiesc caramizi cand vine vro furtuna .

  p.s.: eu am 1.92 😛 dar nus slab deloc :))

 11. hello! sunt din Oradea. si eu sunt f inalta am 1,75 si mi-as dori mult sa am o relatie serioasa dar din pacate nu se prea gasesc barbati inalti. sunt deacord cu gagica de mai sus care zicea ca arata f urat ca tu ca fata sa fi mai inalta decat barbatul. .

Scrie un comentariu: