Unde au dispărut bărbații normali?

Toți futem. Unii au mai mulți parteneri, alții mai puțini, unii o fac în 3, alții clasic, pe unii îi știe lumea, pe alții nu, unii o fac bine, alții nu, unii înșeală, alții nu. Dar, la sfârșitul zilei, toți futem. Uneori, e doar sex, nu înseamnă nimic. Alteori, înseamnă ceva. Ce înseamnă nu știu, dar cică înseamnă în unele cazuri. Deci, fraților spuneți-mi și mie unde-i șmecheria?

Îs sătulă să văd bărbați care nu au nimic să arate decât numărul femeilor pe care le-au avut. Oamenii îs varză, job de rahat, bani să plătească chiria nu, un procent nesemnificativ dintre ei chiar au ceva în cap. Bărbați care arătă bine și atât. Altceva nu au de oferit. Și totuși, îs aroganți. De ce? Pentru că aseară I-am dat-o lu’ aia maxim, am pus-o așa și așa, i-am dat de i-am rupt spatele și acu mă sună în disperare. Așa, și? Frate, dacă nu-i dădeai tu, îi dădea altul. Toți futem, unde-i șmecheria? Cea mai mică dintre preocupările mele este cui și cum i-ai dat tu.

De cealaltă parte, îs bărbații care au reușit în viață. Îs bărbații cu bani. Îs bărbații care când vin la întâlnire primul lucru pe care îl fac este să-și arunce pe masă cheia de la BMW și Iphone-ul 4. Hai să fim serioși! Tot cocalarul are Iphone 4 și BMW. Am și eu un Iphone pe acasă, e stricat dar, am să-l iau și eu cu mine, să-l trântesc pe masă, așa de impresie. De asta ce mai zici? Ăștia, după ce termin de povestit cum au ei atât de mulți bani de se spală cu ei pe cap și cu ce lume stau ei la masă, cad în prima categorie. Adică încep să povestească ce și cum fut ei. Atunci îmi vine să le zic: Frate, poate ar trebui să te muți la altă masă. Eu nu am bani să mă spăl cu ei pe cap, nu stau la masă cu lumea interlopă și nici nu fut tot ce prind.

Nu mă înțelegeți greșit, apreciez un bărbat cu bani. Înseamnă că e deștept. Nu poți face o groază de bani dacă ești prost. Dar, lasă-mă pe mine să văd ce-i de capul tău, nu te lăuda aiurea!

Vreau și eu să întâlnesc un bărbat normal. Se poate?

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

13 thoughts on “Unde au dispărut bărbații normali?”

  1. Un barbat care “a reusit in viata” (si notiunea asta necesita o clarificare), dar nu o arata si nu se lauda cu cine se culca, in ce categorie intra? 🙂

  2. Adriana tu nu stii ca traim in tara curvelor virgine? toti ne lamentam, ne scandalizam …dar guess what? ne laudam cu asta eventual sa mai punem si niste poze, filmulete pe facebook sau tweet…ca de sa ne dam smecheri cu doi de shm 😀

  3. Orice barbat fute, deci asta nu e motiv de diferentiere, deci merge doar intre noi barbatii sa ne laudam. Partea cu iPhone, ori are bani de la parinti, ori umbla cu invarteli, majoritatea aici se incadreaza. Si probleme nu e ca fute/nu fute, are iphone, bmw, etc., ci sa aiba ceva de dovedit ca barbat, inteligenta, realizari in viata, educatie, etc.

  4. Barbatii buni se dau primii, cativa in liceu, cativa la facultate, foarte putini sunt buni, unii sunt constransi de viata sa si formeze o familie, fie le a murit mama, fie tatal, fie nu a avut cine sa i sustina, trebuie sa ai grija si cu unii dintre acestia sarmani care vor sa parvina mai ceva ca o cocota disperata dupa avere, am observat ca este greu sa gasesti dar si sa mentii o relatie cu un barbat, majoritatea nu vor relatii serioase dar nu pt ca nu ar vrea ci pt ca nu ai bani sa l accesezi pe Fat Frumos, asa ca sa ne multumim cu ce avem, si cine nu are sa nu dispere, si ca sa te incurci cu unul doar ca sa ai si tu ce face, e pierdere de timp, energie si de ce nu bani, sa ne bucuram de soare, de vara, de ce putem, de orice nimic care ne incanta, caci viata e scurta si trece cat ai clipi, e greu , timpul trece , nu se mai intoarce, nu ne putem pune cu timpul, asta e , suntem mici.

Scrie un comentariu: