Unde-s revoluţionarii?

Io am o foarte nedumerire în aceste frumoase zile de campanie electorală. Meh, oare unde îs revoluţionarii ăia care urlau în iarnă din toţi plămânii PDL=USL=aceeaşi mizerie? Io nu cred că îs tot ăia care acum stau cu mâna întinsă la mită electorală! Nu se poate, că erau mizerabili toţi, nu?

Ştiu, e greu să fii sărac şi să refuzi 100 de lei întinşi de o mână darnică, da’ poate-i momentu’ să te gândeşti că suta aia te sărăceşte mai mult! Părerea mea e că oamenii care primesc mită electorală sunt la fel de corupţi ca politicienii care o dau. Pentru că toţi se vând (ce-i drept unii mult mai scump decât alţii)!

E la mintea cocoşului că nu îţi dă nici dracu’ bani să-l votezi, pentru ca apoi să fie un bugetar cinstit cu salariu de căcat. E la mintea cocoşului că banii ăia îi are din şmenăreli sau îi va recupera din ele, plus profit. Cu toate astea, stăm ca milogii, cu mâna-ntinsă şi ne aşteptăm la politicieni competenţi şi cinstiţi.

Să nu mai zic de moralitatea celor care înjură partidele patru ani, iar în campanie îi pupă în tălpi pe ăia care dau şpagă electorală mai grasă. Cu alte cuvinte, suntem ai dracu’ de supăraţi pe politicieni, da’ ne trece instantaneu când sunt lângă noi şi ne mângâie pe creştet şi/sau pe buzunar.

Aşa că votaţi după mită şi următorii patru ani să tot plângeţi, corupţilor!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

3 thoughts on “Unde-s revoluţionarii?”

  1. Si ce-i rau in a le lua banii si a le ”promite” ca o sa-i votezi?! Te doare gura (nu pe tine, pe oameni, in general) sa spui ca daaaa, votam. N-ar veni si la mine cativa din astia, cu bani…

  2. Îi rău şi să stai de vorbă cu ei, după ce i-ai hulit, da’ mă rog, am observat că de multe ori am standarde prea ridicate pentru ţărişoară…

Scrie un comentariu: