Unde se formează feministele?

Feministele sunt o subîncrengătură de gagici foarte ciudată. Singurele feministe interesante la care mă pot gândi sunt alea din Ucraina (al căror nume îmi scapă acum), care, dacă se ţine un ceva undeva, apar şi protestează în ţâţele goale. Mă rog, dac-ar fi să facem un top al ciudăţeniei feministelor ele ar fi pe primu’ loc, pen’ că ele luptă pentru egalitate între sexe folosind un atu exclusiv feminin pentru a atrage atenţia, lucru cel puţin ilogic.

Serile trecute am citit o ştire bombă pe ceva site de ştiri românesc, cum că poza aia care simbolizează sfârşitul celui de-al doilea rozboi mondial nu imortalizează un moment romantic ci o agresiune sexuală. No shit!

Ştirea venea, logic, de pe un blog feminist. Bine, îţi trebuie multă minte să-ţi dai seama că oamenii ăia care zâmbesc ar avea altă expresie dacă ar asista la o agresiune, unde duduia s-ar zbate să scape. Sau că, dacă ar fi fost luată prin surprindere, nu cred că fotograful ar fi avut timp să facă cel puţin trei poze, până să scape fata din braţele marinelului.

Ăstea nu-s motive destul de valabile pentru a opri o feministă din mestecat bălării. Nici faptul că nu se ştie sigur cine sunt protagoniştii fotografiei, pentru că ea ar fi fost revendicată de vreo trei marinari şi cinci asistente medicale până acum.

Am văzut pân-acum două feluri de feministe: în prima categorie sunt gagice normale, dezamăgite de bărbaţi pe moment (părăsite, înşelate, minţite etc) şi care de obicei îşi revin, se mărită şi nasc pui vii; în a doua categorie sunt gagicele atât de nasoale sau de proaste încât n-au nici o şansă să atragă un mascul capabil de ştremeleag învârtoşat, deci posibilităţile să ajungă ca cele din prima categorie îs nule.

Drept urmare părerea mea este că feministele se formează din relaţiile eşuate şi (ne)dărnicia naturii. Voi ce credeţi?

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

3 thoughts on “Unde se formează feministele?”

  1. Mare drum de la feminismul secolelor trecute pina la cel de azi !
    … Si-ar mai fi o a treia categorie de feministe care, in ciuda faptului ca sunt absolut normale si si-au acceptat limitele proprii si-ale masculilor alfa pe care-i au in dotare, inca se gindesc cu umor la celelalte doua categorii. Si mai si militeaza pentru schimbarea atitudinii societatii fata de femeile din lumea araba.
    Hai ca m-ai bagat in ceata cu subiectul articolului tau, Florine ! Da-i bine scris, ce sa mai… !

  2. Dupa titlu, as fi dat un raspuns simplu: FEMINISMUL SE FORMEAZA LA SNSPA! Nefiind din buc, tu incerci alte raspunsuri, mai diferite. In buc, 80% din studenti stiu asta. Restul de 20% nu vor sa recunoasca :))

Scrie un comentariu: