Update: Horea Bădău e şi prost

Aşa cum era de aşteptat, articolul meu a fost şters şi eu am fost eliminat din ‘Grupul Bloggerilor din România’ Grupul Fan-club Horea Bădău. Normal că nu am fost eliminat cumsecade, cu argumente decente ci cu o bălăcăreală marca Bădău. Şi-a asmuţit frumos haita de admini pe mine crezând că mă pierd. Nu i-a mers, aşa că m-a scos el.

Şi vă explic de ce Horea Bădău e un prost iremediabil: a început să bată câmpii cum că aş fi Zoso cu un cont fals, cu poze luate de pe net şi că blogul meu ar fi unu’ făcut de Vali, că aşa obişnuieşte el să facă:

Partea interesantă e că după articolul precedent am mai avut ceva discuţii cu alţi membrii dedicaţi ai fanclubului Bădău care mi-au explicat ceva gen nu contează ce face Horea, că cenzurează sau elimină membrii, că îi ipocrit şi mizerabil, contează că tu ăşti un heităr care are ceva cu el! No shit!

Au fost momentele în care am început să îl înţeleg pe Zoso. Să înţeleg ce a simţit în momentul în care a hotărât să nu mai scrie. Dacă un lache flauşat cu 2000 de vizualizări pe zi se poate transforma în vector al blogosferei româneşti prin cenzură sub ochii celor care îl fac relevant, printr-o carte despre social media (în condiţiile în care blogu’ lui nu-i nici măcar mediocru), avem o problemă gravă.

În plus afirmaţiile lui despre Zoso îs ca şi cum ar spune Bănel despre Messi: ştiu că dă mai multe goluri ca mine şi îi mai scump de vreo 50 de ori, da’ dacă vă uitaţi bine, aleargă cam strâmb!

P.S. Rog unu’ dintre colegii din Arad să le confirme oamenilor că nu-s Zoso :))

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

19 thoughts on “Update: Horea Bădău e şi prost”

 1. Mi-a zis Juve ca esti Zoso, asa ca nu mai umbla cu cioara vopsita.
  Apoi nu pricep ce cautai acolo, printre “fanii lui Badau” si de ce te mira ca te-au dat afara. Orice organism dezvolta anticorpi si alunga “daunatorii”. E ca si cum m-as baga eu intre fanii lui Sechelariu si m-as mira ca dau peste hateri. Eu ma feresc de asa ceva, pentru ca vreau sa fiu de partea corecta a pxxxx.

 2. A pus articolul de pe blogul meu pe grup, sa il comenteze rechinii. E usor sa vorbesti pe altul de rau cand l-ai dat afara din grup. Asa se procedeaza in grupul ala. Il dam afara si pe urma vorbim despre el, ca sa nu aiba dreptul sa se apere. Daca se apara pe blogurile altora sau pe blogul lui, inseamna ca s-a razbunat si ca arunca cu noroi in grupul nostru.Asa ca haideti sa aruncam acum cu noroi.

 3. @aghiuta, el m-a băgat acolo şi se intitula ‘Grupul Bloggerilor din România’; mno, am crezut că mă calific. Bine, după ce am văzut aseară şi ce am scris azi era cursul normal al lucrurilor, doar că putea s-o facă într-un mod elegant 🙂
  @Iuliana îmi şi închipui acum cum îşi dau dreptate între ei :))

 4. Bre.. eu te confirmai 😀 Te cunosc, il stiu pe zoso, nu semanati deloc :)))
  PS Pe cand la o bere? Nu de alta dar sa ne reconfirmam identitatile 😛 😀

 5. Păi tot aştept să se stabilească, da’ văd că oamenii ăştia o dau în diverse. Drept îi că nici eu nu mai ştiu cine sunt, de la o vreme :))

 6. Să sperăm că nu-i nevoie să-mi uploadez buletinu’ pentru a-mi căpăta credibilitatea 😛

 7. Oameni buni, lasati prostul in pace, nu intelegeti ca prin fiecare cuvintel, comentariu sau articol pe care-l scrieti, ii faceti de fapt jocurile lui murdare? Badau e un lingau iar atunci cand cineva il i-a la penaltyuri procedeaza la astfel de mizerii! Nu disperati, nu sunteti nici primii si nici ultimii care au avut sau o sa aiba de-a face cu nenea asta! El urmareste ceva, publicitatea negativa e la fel de buna ca cea pozitiva si chiar el a spus-o destul de clar acum cateva zile printr-un citat pe nu mai tin minte ce blog al unuia dintre fanii lui! Prin ceea ce face isi garanteaza notorietate si cum altfel ar putea avea notorietate daca nu atacand pe unul dintre cei mai cunoscuti bloggeri romani! Nu tin partea nimanui, dar sincer, gunoi mai mare ca badau rar mi-a fost dat sa vad!

 8. Six ai dreptate şi tu. Şi mie mi-ar place să ajung cunoscut. Totuşi, nu ca cel mai prost, ipocrit şi mincinos om din online. Dacă el vrea să ajungă aşa, de ce să nu-l ajutăm?

 9. De fapt cred că asta e probema: ‘Legat de blogul lui nu cred ca ai dreptate. In ultimele 30 de zile 2000 de vizualizari nu imi spune ca o duce rau. Si lucrurile or sa stea si mai bine incepand din seara asta cand voi aduce la suprafata versiunea 2.0 a temei lui de WordPress.’ Comentariu lăsat de un anume Alexandru Andrei la celălalt articol. Bănuiesc că se pricepe foarte bine la trebile astea 😛

Scrie un comentariu: