Vă doresc o moarte violentă, sau lentă!

Pe principiul ‘dacă n-avem un scandal despre care să bălăcărim continuu, ştim să-l fabricăm din orice’, presa românească răcneşte din toţi plămânii ca un halterofil în încercarea de a bate recordu’ la categoria ‘smuls’, despre cum manelistul de talie internaţională taur de parcare Pitbull jigneşte româncele în ultimu’ lui megahit care va dăinui vreo două zile şi trei nopţi prin cluburi.

Pentru că nu vreau să repet dejecţia folosită pe post de sămânţă de scandal de jegurile din presa românească puteţi citi aici.

Având în vedere că Bigfoot Pitbull ăsta o cântat într-un club de fiţe (lucru aflat tot de la voi, că nu aveam nici cel mai mic habar) unde nu cred că era plin de intelectuale venite să discute la o cafea despre influenţa şopănhauriană asupra creaţiei eminesciene, îi posibil chiar să fi păţit ce minte el acolo; şi versurile lui nu fac absolut nici cea mai mică generalizare, aşa că sunteţi nişte idioţi siniştrii, hapsâni după rating şi băgare-n seamă!

De aia vă doresc să muriţi înecaţi în propriul căcat şi vomă!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

One thought on “Vă doresc o moarte violentă, sau lentă!”

  1. Subscriu Florine.
    “…romancele sunt cunoscute ca femei de moravuri uşoare în străinătate”.
    Chiar merita ceva mult mai mult decit o letala injectie cu final de vis frumos.

Scrie un comentariu: