Vă invit la donaţii!

Sunt sigur că clipu’ ăla nou al lu’ Maia Morgenstern va fi un nou viral care va reporni frenezia luptătorilor anit-orice pe net. La ăsta mă refer:

Clipul e foarte bine făcut, e adânc, ajunge acolo unde trebuie.

Da’ înainte de a porni o nouă campanie de împroşcat cu pseudovalori naţionale şi patriotice, io zic să mergem mai departe cu donatu’. Femeia din clip nu crede în exploatarea aurului, aşa că şi-a donat auru’. Io propun ca primu’ postac care vrea să scrie din nou de ce nu e bine să exploatăm auru’, să se ducă la Roşia Montană să-şi doneze tocmai device-u’ de pe care scrie.

Aşa, să aibă tinerii d-acol ce au şi alţii. Da mă, tu ăla care stai toată ziua pe net de pa iPad, du-te şi dă-l unui copil amărât! Donează-ţi smarphoneu’, laptopu’, tot ce ai, să aibă şi tinerii de acolo ce ai tu. Donează apartamentu’ părinţilor tăi din buricu’ oraşului unor pensionari de la RM; să stea şi ei să le curgă apă din robinet şi să aibă parcuri în care să se plimbe.

Apoi mută-ţi toată familia la RM şi faceţi voi acolo turism, ce vreţi voi, mă rog, că aveţi destule planuri pentru oamenii de acolo. Puneţi voi în aplicare planurile ălea măreţe de afaceri, care ştiţi voi sigur că merg. Apoi postaţi ce-a ieşit, ok?

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

One thought on “Vă invit la donaţii!”

Scrie un comentariu: