Vă recomand Blogwars

Deşi, după cum unii ştiţi deja, nu prea agreez concursurile pentru blogări, m-am înrolat în Blogwars, lucru pe care vi-l recomand şi vouă. Serios, nu e la mişto. E singurul concurs care mi se pare echitabil, atât pentru sponsori cât şi pentru blogări.

Mai exact, nu e genu’ de concurs la care scrii amproasta mii de articole pe principiu ‘poate pică’; de prima probă trec doar zece blogări, care scriu în continuare în cadrul concursului. În fiecare etapă este eliminat câte un finalist, iar cei care trec primesc câte 100 de dolari ‘soldă’. În plus, nu umplii blogu’ cu prostii, că se ţine doar o etapă pe săptămână.

Practic, dacă eşti bun şi placi oamenilor, scrii articole pe câte 100 de dolari, dacă nu, dai doar note şi ai posibilitatea de a câştiga prin tragere la sorţi. Simplu, eficient şi fără tone de irelevanţă prin blogosferă.

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

4 thoughts on “Vă recomand Blogwars”

  1. Ooo, chiar ma intrebam ce e cu ei. Merci de informatie! Cred ca ma inscriu si eu. Uneori din concursuri am castigat si noi prieteni de blog, sa zic asa!
    Succes la concurs!

Scrie un comentariu: