Vă rugăm să ne scuzați că v-am dat drept să votați

Românii din diasporă, cei care l-au urcat pe tron pe marinar, nu mai pot de grija noastră, a celor injosiți și umiliți de virusul portocaliu. Zice presa că s-au solidarizat cu protestele din România și au început să scandeze “Vă rugăm să ne scuzaţi, nu trimitem cât furaţi!”

Senzațional, cum zice mogulul. Au mustrări de conștiință sau și-au dat seama că la un moment dat vor trebui să se întoarcă în țară. Ori străinii îi vor alunga cu același avânt cu care noi l-am susținut și adoptat pe Arafat, ori pușculița tot mai goală îi va trimite acasă.

Dar până atunci poate dă Domnu` să le tăiem drepturile electorale, eventual să eliminăm și votul universal. Nu zic bine?

3 thoughts on “Vă rugăm să ne scuzați că v-am dat drept să votați”

  1. Hmmmmmm, m-ai bagat cu totul in ceata (nu ca as fi fost mai luminata pina acum)..Cum adica au mustrari de constiinta? Pentru ce? Ca au trimis bani in tara? Sau au mustrari ca e goala pusculita ?
    Eu vad doar un protest ca oricare altul si asteptat (as zice) in situatia data. Si nu e prima data cind protesteaza romanii din afara. Scuza-ma Tudore, nu te supara acu’ pe mine dar zau daca pricep.

Scrie un comentariu: