Vă urăsc!

Ura mea faţă de umanitate este progresivă şi uniform accelerată. Vă urăsc pe toţi şi pe toate, fără excepţie. Urăsc oamenii pentru starea moralităţii umane din zilele noastre. Pentru răsturnarea sistemelor de valori. Pentru iubirea faţă de bani. Pentru iubirea de dumnezei capitalişti, falşi, pictaţi, sculptaţi sau mumificaţi. Pentru ignorarea adevăratelor valori. Pentru promovarea formelor de conducere profund defectuoase.

Urăsc oamenii proşti. Cum prostia e relativă la fiecare în parte, vă urăsc pe toţi! Urăsc omu’ cu comportament de animal prost. Urăsc tupeul jegos şi nesimţirea. Urăsc oamenii mai proşti ca mine, între ăştia mă simt singur. Urăsc oamenii mai deştepţi decât mine, ăştia mă fac să mă simt limitat. Urăsc femeile urâte…îmi crează disconfort psihic. Urăsc femeile frumoase…ăstea îmi provoacă fantezii.

Urăsc filmele proaste, timp pierdut. Urăsc filmele bune, se termină repede. Urăsc planeta pentru că se deteriorează constant şi pentru că se invârte într’o direcţie în care mie nu îmi place, aş vrea să se invârtă de la Sud la Nord. Urăsc soarele pentru că se stinge constant… Urăsc sistemu’ solar…e prea mare şi viaţa prea scurtă să’l vizitez tot.

Vă urăsc pentru că sunteţi fericiţi. Dacă sunteţi nefericiţi vă urăsc mai tare, ce pula mea nu v’ajunge de sunteţi nefericiţi? Vă urăsc pentru că iubiţi. Vă urăsc şi dacă nu iubiţi, nenorociţilor! Îi urăsc pe cei care mă urăsc pentru că sentimentul trebuie să fie reciproc. Îi urăsc pe cei care mă iubesc…că n’au de ce! Vă urăsc pe cei pe care vă iubesc pentru că îmi daţi bătaie de cap când vi se întâmplă ceva sau aveţi nevoie de ajutor. Vă urăsc pentru că vă urăsc şi consum energie cu asta…şi pe deasupra îmi deteriorez karma din cauza voastră.

Bine, acu’ vă întrebaţi dacă e vre’un lucru pe care îl iubesc. Ei bine, iubesc orice lucru pe care îl urăsc, dacă nu aş avea pe cine urî viaţa ar fi muuult mai plictisitoare!

P.S. Mă urăsc şi pe mine pentru slăbiciunile tipic umane de care dau dovadă zilnic!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

7 thoughts on “Vă urăsc!”

  1. Desi te arunc pe geam citeodata, merg si te adun frate pe faras pentru ca-ti iubesc karma aia pe care ti-o deteriorezi !

Scrie un comentariu: