Vaca new age

Ca orice lucru care se există pe planeta noastră mică şi mizerabilă, vacile au fost influenţate şi ele de progresul tehnologiei&shit. Nu mai sunt vacile alea care stau pe pajişte, rumegă molcom şi scot câte-un muuu prelung la intervale de timp bine determinate.

Sigur că amu nu vă întrebaţi – da’ o să vă întrebaţi într-o zi, dă aia io vă anticipez întrebările astea existenţiale din viitor şi vă răspund la ele – cum arată o vacă din asta new age?

Cam aşa: are îngrijitor personal – nu mai stă cu alte 100 de vaci + una bucată măgar, într-o ciurdă de care are grijă un singur om, nu mai paşte iarbă de pe imaş ci de pe marginea ieuropeanului (iarbă poluată :D) şi este supravegheată video pentru o siguranţă sporită, să nu-i fure duşmanii laptele din uger.

Voci tot mai sonore spun că aceste vaci stresate nu fac bine sănătăţii omului, lucru demonstrat şi de imaginile următoare:

Dacă stau bine să mă gândesc, cred că-mi plăceau mai mult vacile old school. Mulţumesc Digei pentru video!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

2 thoughts on “Vaca new age”

  1. Fiecare-si paste iosagul pe unde apuca si poate…ca vacaru’ e domn acum, cere bir si taxe de nu face tat laptele Joianei cit cere el ! Asta zic unii..

Scrie un comentariu: