Viaţa mea nu mai are sens!

Nu ştiu cum sunt alţii, dar eu sunt distrus momentan. Nu mai mănânc, nu mai dorm, nu mai am chef de absolut nimic; viaţa mea nu mai are sens de ieri. Motivul:

”Un astrofizician britanic de la Harvard susţine că nu există nicio speranţă să descoperim viaţă extraterestră în spaţiu întrucât condiţiile de pe toate celelalte planete sunt mult prea ostile. Acesta contrazice astfel mai multe teorii lansate recent, conform cărora nu suntem singuri în Univers.

“Noile informaţii în posesia cărora am intrat sugerează că s-ar putea să fim singuri în Univers. Există foarte puţine sisteme solare sau planete cu condiţii asemănătoare Terrei”, a declarat astrofizicianul Howard Smith, citat de The Telegraph.”

antena3.ro

Ca să mă înţelegeţi mai bine, vreau să ştiţi că de mic copil am visat că într’o zi o să vină un embrion de alien, o să facă dragoste cu mecla mea şi o să dăm naştere la un alien feroce care o să se lupte cu predatori. Îmi şi închipui alienu’ tată cum îl iniţiază pe junior: ‘Uite fiule, ăsta e un om şi în partea asta are moaca. Ai grija ce şi cum alegi că oamenii sunt fiinţe ciudate, ţin mâncarea între măsele până putrezeşte şi au şi boli venerice!’. Serios, dacă nu vine alienu’ io ce dracu’ mă fac când o să fiu mare?

Uitându’mă în jur, de multe ori am sperat că sunt un extraterestru trimis să studiez comportamentul oamenilor şi că într’o zi vor veni ai mei să mă ia şi să mă ducă într’o lume mai logică. Şi amu’ vine pulă acela şi îmi destramă toate visele şi planurile de viitor.

Ce mă amuză mai mult e că acu’ două săptămâni, aceiaşi zeloşi căutători de căcat interstelar susţineau exact contrariul, şi anume că ar trebui să ne pregătim de întâlnirea cu extratereştrii. Oricum toate astea sunt doar nişte ipoteze elaborate de nişte căcăcioşi, să nu tacă.

Amu’ bineînţeles că din postura de geniu cercetător am şi eu propria ipoteză: văd într’o cameră un extraterestru soldat, responsabil cu suprevegherea Pământului, cum se uită pe nişte monitoare la cele mai importante canale de ştiri de pe mapamond. La un moment dat îl apucă un râs isteric; râde cu lacrimi; dă cu pumnii’n masă, cade cu scaunu’ şi se tăvăleşte pe jos râzând isteric în continuare. Auzind larma, dintr’o cameră alăturată intră un superior:

– Ce’i mă’ făcăleţ, iar o declarat Băsescu ceva? (ăştia vorbesc extratereza, un fel de engleză mai poticnită, cam ca a lu’ Iliescu)

– Nu şefu’, la alea plâng demult de mila supuşilor lui.

– Atunci?

– Bă şefu’, o apărut unu’ cu pretenţii de cercetător şi o zis că noi nu existăm…

– Hmm…bă tu vorbeşti despre planeta aia unde se omoară ăia pe petrol din ăla pe care îl foloseau strămoşii noştrii acu 100.000 de ani?

– Da, şefu!

– Aia unde pupă oase de oameni morţi sperând minuni? Unde o ajuns EBA europarlamentar? Unde se circulă cu căruţa după mii de ani de civilizaţie? Care s’or înmulţit ca iepurii in ultimii 50 de ani de nu’i mai suportă planeta? Care îs atât de aproape de autoextincţie precum coaiele unui popândău de curu’ aceluiaşi popândău?

– Aia, şefu’!

– Ahahahhhahaha… (şi se tăvălesc pe jos de râs, amândoi de data asta).

Deci cam în stadiu’ ăsta suntem noi cu studiu’ Universului…nu suntem în stare să controlăm viaţa noastră pe o planetă relativ mică dar măcinată de conflicte şi interese economice, foamete şi boli, şi vrem să descoperim forme de viaţă extraterestre. Ca şi cum ai pune sfatul bătrânilor dintr’un trib de aborigeni de prin Africa să rezolve o problemă de analiză matematică…halal rasă, oare nu vin ai mei să mă ia? 😀

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

8 thoughts on “Viaţa mea nu mai are sens!”

  1. Nu esti singurul, comedianul american, Jon Stewart a scris o carte The Earth, si cam tot asa e, ideea cu extraterestri care ne viziteaza si pun intrebari despre umanitate, istorie, cultura, societate, comert etc. Daca ai timp citeste si alte recenzii. 😉

  2. “nu suntem în stare să controlăm viaţa noastră pe o planetă relativ mică dar măcinată de conflicte şi interese economice, foamete şi boli, şi vrem să descoperim forme de viaţă extraterestre” <— toata stima din partea mea, exact asa e. si sunt convins ca daca am fi vreodata prin absurd atacati de fiinte extraterestre umanitatea nu s-ar ralia in unitate impotriva lor ci, datorita rautatii si egoismului din lumea asta, chiar si atunci ar exista lupte de orice fel pentru orice fel de motive intre oameni si oameni.

  3. iar daca as fi extraterestru si as dori sa invadez pamantul as astepta cumintel autodistrugerea omenirii fara sa misc un deget, poate deja suntem pe vreo lista a cuiva drept “planeta disponibila in 50 de ani” :))

Scrie un comentariu: