Viitoru’ sună baban

Aţi observat ce baban sună acuzaţiile procurorilor în cazurile de corupţie? Abuz în serviciu contra intereselor publice, abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave, fals inteletual, uz de fals, gen.

Când vine timpu’ pedepselor însă, se produce un fâs din ăla vai de capu’ lui care nu face zgomot nici cât un prezervativ spart. Citeam aseară cum nu-ştiu-ce-căcat de foşti şefi de pe la poliţie, care angajau oameni pe blat, au primit maxim un an cu suspendare. Oau!

Dacă nu v-aţi prins, asta îi una dintre principalele cauze pentru care vedem cel puţin lunar pe la televizor câte un milţian care se crede Billy pistolaru’ şi începe să-şi împuşte nevasta/prietena/amanta/părinţii/socrii/vecinii sau/şi se sinucide cu pistolu’ din dotare.

Ei, şi când prindem vinovaţii ce facem? Le dăm 800 de lei amendă, să-i speriem de moarte! Nu contează că ei au luat şpăgi de zeci de mii de euro, noi le dăm 800 de lei amendă! Fuck yeah!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

Scrie un comentariu: