Visul american

Pe vremea când voiam să plec în America, am studiat toate posibilităţile prin care puteam merge. După cum bine se ştie, USA are o politică foarte strictă cu privire la cei ce le calcă teritoriul în căutarea visului american.

Studenţii au o şansă în plus să vadă America, cu ajutorul programelor Work and Travel.  Bine, trebuie să fii student silitor şi conştiincios şi să ai note măricele ca să poţi face treaba asta şi cred că mai sunt şi alte condiţii, eu ştiam că trebuie să fii ai media peste 7 şi să nu ai restanţe, dar ia documentaţi-vă singurei!

Găsiţi detalii aici.

Good luck finding your american dream!

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

4 thoughts on “Visul american”

  1. nu mai e dificil sa pleci acum in SUA. am inteles ca de anul acesta ambasada va face un fel de drop box pentru cei care sunt integralisti

  2. Gabi, nu iti trebuie pile :D. Daca nu le dai de inteles celor de la ambasada ca vrei sa ramai in america si cunosti limba engleza la un nivel de baza atunci e floare la ureche interviul. Eu nu m am dus cu pile si am luat interviul fara probleme.

Scrie un comentariu: